Event aflyst

TEGNE-BATTLE 2020

DKK 40,00

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

TEGNE-BATTLE // kl. 19.30-21.00

To hold af professionelle tegnere dyster mod hinanden i impro-tegning i stil med “Hatten Rundt” impro-teater. Et uforudsigeligt og rablende vanvittigt show, hvor DU som publikum er med til at stille de skæve udfordringer. Hvilket hold kan mon hjembringe vinderbælterne? 

Det bliver en løssluppen og festlig aften, hvor du får en sjælden lejlighed til at opleve de dygtige tegnere på slap line. Jannik Broz fra Tegnefestival leder slagets gang og sørger for den gode stemning, når blyanterne kommer på overarbejde.

En nyhed til DM i Tegning 2020!
Tegne-Battle er et nyt programpunkt til årets DM i Tegning, der afvikles som en del af den årlige Tegnefestival i Horsens. Læs nedenfor, hvilke andre Tegnefestival-aktiviteter, du kan købe billet til.

OM BILLETTERNE
Billetterne til Tegne-Battle sælges både separat via denne event og samlet som Partout til hele weekendens Tegnefestival-aktiviteter. Køb Partout-billet via DM i Tegning 2020-eventen lige HER.

Køber du Partout, får du adgang til hele weekendens program i uge 11.
Uden Partout koster entré til DM i Tegning 60 kr. og søndagens workshops entré til Horsens Kunstmusem: 60 kr. 

Vi gør opmærksom på, at der mellem DM i Tegning (forventet sluttidspunkt kl. 17.00) og Tegne-Battle er lukket på museet for privat arrangement. Dørene til Tegne-Battle åbner igen kl. 19.00.

Tegninger i coverbilledet: Nicolai Hvidberg og Tom Kristensen.

Arrangør

Lokation

Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .