Tegnecamp for børn

Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg
28 jun 2021 kl. 14:00
02 jul 2021 kl. 16:00
Super arrangør

Lær om farver, materialer og tegneteknik

Børnemuseets hyggelige tegnecamp forløber sig over fem dage fra kl.14-16. På tegnecampen vil børnene bl.a. blive introduceret for forskellige materialer, tegneteknikker, og farvelære.
Børnene får selvfølgelig deres flotte kunstværker med hjem.

Anbefalet alder: 6-12 år.
Pladser: 10 stk.
Pris: 750 kr. inkl. alle materialer.

Vores Tegnecamp for børn finder sted man. d. 28 juni – fre. d. 2 juli kl. 14-16.

Alle gældende restriktioner vil selvfølgelig blive overholdt. Skulle uheldet være ude, og tegnecampen blive aflyst grundet corona, får I selvfølgelig refunderet jeres billet. I kan derfor føle jer helt tryg i købet af billetter.

Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke