Tegninger - Hvad er fordelene ved "farvelægning"

Tegninger - Hvad er fordelene ved "farvelægning"

Fra DKK 888,00

Online-event

Dato

25 jan 2022 kl. 18:00 - 25 jan 2024 kl. 00:00

Beskrivelse

Hvorfor er farvelægning godt for børn? Pianeta Mamma-underviseren forklarer, hvorfor det er så vigtigt for børn at lære at farve og øve det

Fordi farvelægning er godt for børn

I en gennemsnitsalder på to begynder børn at nyde at efterlade deres "fodaftryk" på en tom side: det er en ny måde at "styrke sig selv på", at beskrive og udtrykke sig anderledes. nemt med online farvelægningsværktøj Tulostettavia Värityskuvia. Med tiden bliver disse tidlige skrifter mere præcise og meningsfulde, og barnet fylder dem gradvist med farver. Farvelægningsaktiviteten fuldender tegningen, og barnet lærer at gøre det mere præcist. Børn og teenagere skal prøve denne aktivitet fra børnehave til gymnasiet. Men hvorfor er det så vigtigt for børn at øve sig i at farvelægge og farvelægge, og hvorfor opmuntres og fremmes denne aktivitet i alle klasser og klasser i skolen?

Fordelene ved at farvelægge

 •  Stimulerer kreativiteten 

farvelægning er alt andet end en monoton og gentagne aktivitet; Farvere finder ud af, at det kan gøres på mange forskellige måder, i mange forskellige farver, med det bredeste udvalg af materialer og alternative teknikker; har mulighed for at vælge efter egen smag og formål, for at opleve tilfredsstillelsen ved at give liv til et helt unikt og personligt produkt.

 •  Forbedre koncentrationen

Fordi det sikrer, at de, der dedikerer sig til det, udfører arbejdet fra start til slut, optaget af den nydelse og afslapning, der kommer fra denne aktivitet; En kolorist kan et øjeblik blive fremmedgjort fra "negative" tanker og udelukkende fokusere på den indsigt, de giver. De, der ikke visuelt fuldfører det, de har startet, får negativ feedback, fordi deres tegning forbliver klart ufærdig i deres og andres øjne: dette er i sig selv et incitament til at fuldføre det og implementere det på den bedst mulige måde.

 •  Forbedre din finmotorik 

Det er også en glimrende øvelse til at forbedre og styrke hånd-øje-koordinationen og dermed udviklingen af ​​finmotorikken; efterhånden som børn bliver ældre, bliver de mere og mere specifikke drenge, som er i stand til at forbedre deres evne til at farve teknisk og udvide denne erhvervede færdighed til andre områder, hvor de anvender samme præcision og samvittighedsfuldhed.

 •  Øger udtryksevnen

farven og det anvendte materiale bliver et middel til at udtrykke den indre verden; med valget af farve og den måde, den påføres på, giver barnet og drengen også stemme til deres følelser for dem, der af forskellige årsager er uvillige eller ude af stand til at tale. Farver kommer der, hvor ordene svigter,  og bliver  et instrument for de dybeste og mest oprigtige stemninger  , og øger i denne forstand forfatterens evne til at udtrykke, som måske er mere eller mindre bevidst om det.

 •  Væn dig til at respektere reglerne

til sidst lærer barnet først og derefter drengen at blive inde i lokalerne, at respektere grænser og grænser. I denne forstand vænner de sig til at følge instruktioner og regler; nogle gange er de frie til at farve, som de ønsker, nogle gange skal de følge instruktionerne. Gennem fri og/eller guidet farvning oplever de således alternativt  frihed og disciplin, kreativitet og disciplin.

Gade: Skinnarilankatu 6
By: Lemi
Stat/provins/region: Sydkarelen
Telefonnummer: 050 198 5358
Postnummer: 54710
Landekode: +358
Land: Finland
Skinnarilankatu 6 - Lemi - Sydkarelen
- Kontakt: #varityskuvat - varityskuvat86@gmail.com
- Hjemmeside: https://varityskuvat.com/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere