Tekstiltryk og Techno

03 nov 2019 kl. 16:00 - 01 dec 2019 kl. 18:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Kom og pift dine nye eller gamle tekstiler op med dit helt eget udtryk, når vi maler på tekstiler og hører techno i Tårnværelset! 

Står du og mangler en pose til opbevaring af alt dit habengut? Trænger din hvide t-shirt til en makeover med et citat fra din yndlingsfilm eller album? Eller synes du også, at det er hyggeligt med julegaver og rart at være på forkant med dem? 

Hvis dine øregange med tiden er blevet allergiske over for numre som Rockin’ Around the Christmas Tree eller andre traditionelle julehits, så er det godt, for her skal vi lytte til lækker techno. Techno er meget mere end tåge-trance, ecstasy ekstase og hands-up-music. Den elektroniske genre byder nemlig også på rolige rytmer. 

Vi maler i primærfarver på lyse tekstiler, og du kan blande lige de nuancer, du ønsker. Vi har tekstilmaling, tuscher og pensler.Tag din egen hvide eller lyse T-shirt med eller andet stof du gerne vil male på (dog må stoffet ikke være for transparent eller tyndt, for så flyder malingen ud). Du kan også købe en mulepose til 30 kr. i baren. 

Alle kan være med, og du behøver ikke at have prøvet det før.

Laura vil være til stede til at give inspiration, guiding, og god stemning, men det er dig selv, der står for kreationen, som du kan tage med hjem, når du er færdig i værkstedet. 

Kom og lad din pensel føre af technoens dunkende puls, når vi maler tekstiler og lytter til techno i Tårnværelset.

PRAKTISK INFO

Vi mødes søndag den 3. november, 10. november og 1. december fra 16-18.

Det foregår i Tårnværelset på 3. sal. 

Der er 20 pladser til værkstedet. 

Det koster 70 kr. at være med. 

Du kan købe muleposer til 30 kr. i baren på dagen.

Poserne er naturhvide og måler 38 cm. i længden - 42 cm. i højden og 30 cm. i hanken. 

Er malingen stadig våd efter eventet, kan du deltage i fællesspisningen og hente dit tekstiltryk efter maden.