Temadag - Samtalen om sex

17 nov 2018 kl. 10:00 - 16:00

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København


Temadag:
Kom til inspirerende workshop d.17. november fra 10 – 16 med Karina Kehlet Lins, der er aktuel med sin nye bog ‘Samtalen om sex’

Dagens indhold:
I løbet af dagen vil Karina både gennemgå hvorfor der ikke er fokus på almen sexologi i sundhedsuddannelserne, hvad det kræver at have en god samtale om sex, og hvordan man bedst arbejder med emnet seksualitet i sin professionelle hverdag.
Dagen vil bestå både af oplæg, små gruppeøvelser samt reflektionspørgsmål. Du vil få konkret værktøj i forhold til at inddrage emnet seksualitet i din arbejdsdag.

Hvem er Karina:
Foredragsholder Karina Kehlet Lins er klinisk psykolog og systemisk familieterapeut, uddannet i Belgien. Hun har arbejdet som par- og familieterapeut siden 2001 i både Bruxelles, Berlin, og København, og har sideløbende arbejdet med forskellige centre for familieplanlægning.

Siden hun er flyttet til København, er hun blevet supervisor for LGBT Danmark. De seneste år har hun undervist i, samt skrevet artikler om, kønsidentitet og seksualitet ved siden af sit virke som selvstændig psykolog.

Der er nu åben for 4. års studerende og ikke IDPf medlemmer
Vælg din billettype nedenfor.

Godt at vide:
Caféen er lukket så medbring selv din mad og hvad du eventuelt ønsker at drikke.

4. års studerende

Salg lukket


Ikke IDPF medlem

Salg lukket