Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Tender Youth Releaseparty

Afholdt event

Tender Youth Releaseparty

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

29 apr 2023 kl. 20:00 - 30 apr 2023 kl. 01:00

Beskrivelse

TENDER YOUTH RELEASE PARTY


LIVE:

ECHO, BRAVO
https://soundcloud.com/echobravoband

Echo, Bravo er et post-punkband med genremæssigt afsæt i punk og støjrock. Den københavnske kvintet består af en bassist, guitarist, sanger, trommeslager og en trompetist. På scenen skabes der en transcenderende atmosfære og en psykedelisk lyd præget af skrevne sange og krautet improvisation.

TENDER YOUTH
https://www.facebook.com/TenderYouthCPH
https://soundcloud.com/tenderyouth/

Den københavnske kvartet Tender Youth blev dannet i 2018 og udgav i 2021 deres selvbetitlede EP. Nu er bandet på vej med debutalbummet "In The Hands of Broken Bonds", der udkommer d. 21. april. Herfra har bandet af året udgivet flere singler, der har tiltrukket sig opmærksomheden fra flere danske medier for Tender Youths nyfundet rocklyd.

Tender Youth sammensmelter genrer som avantgarderock og postpunk til et larmende, eksperimentende og rummeligt lydbillede, hvor klassiske instrumenter bliver forvrænget ind i bandets energiske punkunivers. Det unge band skaber herigennem en unik nyfortolkning af de ædle genrer, mens et ængsteligt lyrisk univers sætter ord på den perfektionistiske og præstationsfokuserede kultur, der gennemsyrer deres generation. Tender Youths behov for at bryde disse usynlige lænker resulterer i et kaotisk virvar af af energi, der kulminerer i deres melodiske, rå og tordnede lydbillede - et virvar man oplever ved bandets højintensive koncerter og som blandt andet også har kunnet høres på P6 BEAT.

Siden drengene var 16, har det været muligt at opleve dem på flere danske spillesteder som Loppen, Byhaven, UHØRT med mere, hvor sidstnævnte koncert blev udvalgt af "SOUNDVENUE" og "UNDERTONER" som festivalens ti og fem bedste koncerter.

Som "UNDERTONER" skriver, er Tender Youth det nyeste skud fra den københavnske undergrundsscene, og et band i konstant udvikling.Det stilfulde håndværk kombineret med ungdommens vovemod har gjort Tender Youth til et af de mest interessante nye guitarbaserede navne på den danske musikscene. De har allerede høstet stor anerkendelse for en række fremragende koncerter, og op til deres koncert på Roskilde udsender de endelig deres debutalbum.

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .