Tequila og mezcalsmagning i København

Ryesgade 90, 2100 København
30 mar 2022 kl. 18:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 449,00
Billetter DKK 449,00

Agavespiritus -- noget helt andet end den røde sombrero!

Der er mange mennesker i Danmark som har en dårlig oplevelse med "Tequila" i bagagen. Den gode nyhed er, at rigtig agave spiritus fra Mexico er noget helt andet og dét viser vi til fulde på denne smagning, hvor vi skal smage 6 forskellige - 4 tequila og 2 af tequilaens røgede "fætter": Mezcal.

Menuen er (med forbehold for ændringer):

  • OCHO Blanco La Ladera. En hvid, ulagret tequila fra producenten OCHO, der er en af pionerene indenfor "terroir"-baseret tequila.
  • Tapatio Reposado Tequila. En tequila fra håndværksdestilleriet La Alteña i Jaliscos højland. Inden aftapningen får denne tequila lov at ligge 4-6 måneder på fade af amerikansk eg, der tidligere er brugt til lagring af bourbon.
  • Tequila Cascahuin Blanco Tahon. En tequila fra højlandet, som giver en spændende kontrast til de foregående lavlandstequilaer. Kåret som årets tequila prodocent 2019 af de danske enthusiaster fra tequila.dk og en tequila, som har en blødere og mere sødmefuld profil end de mere mineralske tequilaer fra lavlandet
  • OCHO Cask Finish Pierre Ferrand. Endnu en OCHO, denne er en enkeltmarks tequila fra marken Las Aguilas. Den har ligget på tidligere cognacfade fra cognacproducenten Pierre Ferrand, som står bag nogle af de mest spændende samskabningsprojekter i spiritusverdenen
  • Mezcal Los Danzantes Joven. Los Danzantes Joven er en mezcal fra Santiago Matatlán i Oaxaca. Den er lavet på 100% agave (Espadin-varianten), som bages i en underjordisk stenovn, knuses med en traditionel, hestetrukket tahona (kværn) og fermenteres med vildgær inden destillationen på små kobberkedler.
  • Del Maguey Wild Jabali. En single village mezcal lavet på den vildtvoksende agave Jabali. Denne agavetype er blandt de mest usædvanlige i kommerciel mezcal, ikke kun fordi den er sjælden i naturen, men også fordi den har en tendens til at skumme voldsomt under fermenteringen, hvilket gør den svær at arbejde med, men resultatet er alle anstrengelserne værd!

Vi starter med lidt af Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke