Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Tequila og mezcalsmagning i København

Afholdt event

Tequila og mezcalsmagning i København

Fra DKK 449,00

Sted

Dato

30 mar 2022 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Agavespiritus -- noget helt andet end den røde sombrero!

Der er mange mennesker i Danmark som har en dårlig oplevelse med "Tequila" i bagagen. Den gode nyhed er, at rigtig agave spiritus fra Mexico er noget helt andet og dét viser vi til fulde på denne smagning, hvor vi skal smage 6 forskellige - 4 tequila og 2 af tequilaens røgede "fætter": Mezcal.

Menuen er (med forbehold for ændringer):

 • OCHO Blanco La Ladera. En hvid, ulagret tequila fra producenten OCHO, der er en af pionerene indenfor "terroir"-baseret tequila.
 • Tapatio Reposado Tequila. En tequila fra håndværksdestilleriet La Alteña i Jaliscos højland. Inden aftapningen får denne tequila lov at ligge 4-6 måneder på fade af amerikansk eg, der tidligere er brugt til lagring af bourbon.
 • Tequila Cascahuin Blanco Tahon. En tequila fra højlandet, som giver en spændende kontrast til de foregående lavlandstequilaer. Kåret som årets tequila prodocent 2019 af de danske enthusiaster fra tequila.dk og en tequila, som har en blødere og mere sødmefuld profil end de mere mineralske tequilaer fra lavlandet
 • OCHO Cask Finish Pierre Ferrand. Endnu en OCHO, denne er en enkeltmarks tequila fra marken Las Aguilas. Den har ligget på tidligere cognacfade fra cognacproducenten Pierre Ferrand, som står bag nogle af de mest spændende samskabningsprojekter i spiritusverdenen
 • Mezcal Los Danzantes Joven. Los Danzantes Joven er en mezcal fra Santiago Matatlán i Oaxaca. Den er lavet på 100% agave (Espadin-varianten), som bages i en underjordisk stenovn, knuses med en traditionel, hestetrukket tahona (kværn) og fermenteres med vildgær inden destillationen på små kobberkedler.
 • Del Maguey Wild Jabali. En single village mezcal lavet på den vildtvoksende agave Jabali. Denne agavetype er blandt de mest usædvanlige i kommerciel mezcal, ikke kun fordi den er sjælden i naturen, men også fordi den har en tendens til at skumme voldsomt under fermenteringen, hvilket gør den svær at arbejde med, men resultatet er alle anstrengelserne værd!

Vi starter med lidt af Restaurant Romarins lækre mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

Arrangør

Lokation

Restaurant Romarin Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .