Spring til hovedindhold

Terror + Lifesick

Terror + Lifesick

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

28 jul 2024 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Den står på højenergisk, nakkerknækker-hardcore i Pumpehuset den 28. juli, når altid vilde Terror svinger forbi.

Los Angeles-powerhouse-bandet Terror har altid været et navn, der er synonymt med hardcore. Siden deres start i 2002 har bandet udvist en urokkelig dedikation, som ingen andre i scenen kan matche. Med seks studiealbum, en række livealbum, splits, opsamlinger og EP'er bag sig, gør sceneveteranerne sig nu klar til at udgive deres nye fuldlængde album ‘Total Retaliation’. Det nye album, som er planlagt til udgivelse den 28. september, har Fit For An Autopsy’s Will Putney (Thy Art Is Murder, Body Count, Knocked Loose) som producer, og det er bandets første nye materiale siden sidste års ‘The Walls Will Fall’-EP. Med en spilletid på lige under 30 minutter er ‘Total Retaliation’ en kortfattet, men intens besked om modstand i en verden, der sjældent inspirerer til andet. Det er en hjælpende hånd til de desillusionerede og en kraftig langefinger til de myndigheder, der river samfundet fra hinanden, som vi kender det. Som bandets syvende fuldlængde studiealbum tjener det som endnu et eksempel på, hvorfor Terror ikke kun har holdt ud, men også forblevet på toppen af deres spil i over 15 år.

Terror er:
Scott Vogel – Vocals
Nick Jett – Drums
Martin Stewart – Guitar
Jordan Posner – Guitar
Chris Linkovich – Bass

Lifesick
Dannet i Fredericia i 2015, skaber Lifesick brutale og brutalt ærlige sange med tekster inspireret af livets turbulente natur. Musikalsk påvirket af svensk dødsmetal, kreerer Lifesicks autentiske og eksplosive blanding af knusende toner og moderne breakdowns en kompromisløs lyd og vision.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori