TESTSHOW - Talkshow: Mellem himmel & jord

30 okt 2018 kl. 19:00 - 21:30

Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

TESTSHOW - Talkshow: Mellem himmel & jord.

Et splinternyt talkshow hvor vi taler om kærlighed, livet, humor, døden, spiritualitet & giver gode råd til enkelte blandt publikum.

OM TALKSHOWET:
Talkshowet "Mellem himmel og jord" er et talkshow med mediet Sebbastian Lorantius, kendt fra blandt andet tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”. Sebbastian fortæller om det at være spirituel og troen på det åndelige.
Men han er ikke alene! - Med sig har han to kendte gæster, der begge er livskloge, fulde af gode råd og med et åbent, og til tider endda spirituelt, livssyn.
De fortæller om deres religion/tro, hvad spiritualitet betyder for dem, hvad de bruger spiritualiteten til i deres hverdag, om meningen med livet, om kærlighed, samt hvilke oplevelser de har med det spirituelle.
- Udover dette får enkelte blandt publikum mulighed for at spørge ind til et dilemma, som man står i, og kan derved tage hele tre svar med sig hjem, som man kan handle på: Et svar fra hver af de to af aftenens gæster samt et clairvoyant svar fra Sebbastian.


DET PRAKTISKE:
- Denne aftens gæster er skuespillerne Jonas Schmidt & Pernille Højmark.

Testshowet foregår - Tirsdag d. 30 oktober 2018 i
Teatersalen - Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge

Aftenen foregår fra kl. 19.00 og frem til 21.30.
Dørene åbnes ind til salen kl. 18.30, og aftenen er inkluderet en pause på 20 minutter.
Fra 21.30 til 22.00 vil der være mulighed for evt signering med de to gæster & Sebbastian.

Billetpris: 150 kr. pr. person + gebyr til Billetto (DENNE BILLETPRIS ER KUN GÆLDENDE VED TESTSHOWET)
Unummerede pladser.

Enkelte blandt publikum kan blive udvalgt til at give feedback efterfølgende.
Testshowet vil blive filmet, dog udelukkende til internt brug (samt som teaser for de kommende talkshows, på facebook & youtube)

Vil du med? Det vil glæde os alle tre at se jer til en sjov, rørende & inspirerende aften.


RETNINGSLINJER FOR BILLETKØB & DELTAGELSE:
(OBS! - Overtrædes disse retningslinjer kan man risikerer bortvisning)
- Aldersgrænse: 15+
- iPad, kameraer og mobiler bedes slukkes under aftenen.
- Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance kan ikke deltage.- Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
- Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom Billetto og Arrangøren.
- I tilfælde af aflysning fra Arrangørens side, bedes du være opmærksom på, at der kun refunderes for selve billetten, og derved ikke billetgebyret, da dette går til Billetto.

- OBS! Så snart du har købt billet bedes du printe billetten eller gemme mailen med billetten. Grundet en del forespørgsler om gensendelse af billet (fx. grundet sletning af mail, forkert indskrevet mail eller forsvundet billet), tages der administrationsgebyr på 15 kr. pr. ordre/køb, da gensendelse ikke kan ske via Billetto, men direkte fra Arrangøren.

Billet - Testshow

Salg lukket