The Accidental Rock Star

05 nov 2015 kl. 21:30 - 23:00

Bremen Teater, Nyropsgade, 1602 39-41

Med pumpeorgel og olietønder indtog Kaizers Orchestra pladsen som en af nordens største rockbands i starten af det nye årtusind. Ingenlunde kun på grund af en næse for kaotisk klesmer i sin helt egen klasse, men ligeså meget på grund af et stilistisk udtryk - noget der i høj grad skyldes en vis gasmaskebærende organist.

Bag masken gemmer Helge Risa sig, en godmodig og meget religiøs herre fra det syd-vestlige Norge. Med hang til sejlads og træarbejde virker Helge som det mest usandsynlige bud på den æstetiske frontfigur for Norges største rocksucces. Men igennem 'The Accidental Rock Star' får vi igennem scener fra Helges indre KGB-lignende univers forklaringen på hans transformation ind i det kuleskøre og vanvittige univers omkring Kaizers Orchestra. For selvom Helge til hverdag beder bordbøn og har meget små håb for sine bandkammeraters chancer for at komme i himlen, bliver han til Omen Kaizer så snart masken kommer på, og det vinderskæve jakkesætsklædte band tænder op under deres højpotente ompa.

Afhentning af billetter
Personer med Akkrediteringskort, Festivalpas, Rabatkort, Fribilletter og Studerende/Pensionister SKAL møde op fysisk på det pågældende venue og hente/købe billetter, da disse billettyper kun er til salg i døren. Der er mulighed for at hente og købe billetter i festivalperioden i Bremen Teater til dette event hver dag fra 12.00 - 21.00 (Undtagen den 17/11).

Find eventet på Facebook her

Billetter til dette arrangement købes via Billetto – reservation er ikke muligt.

Billet Salg lukket