The Ardeal Project - rumænsk folkemusik og nordiske klange med Live Strings og Nikolai Kornerup på akkordeon og klaver.

Alstedvej 1, 4180 Sorø
01 aug 2021 kl. 16:00 - 17:00
Billetter DKK 80,00 - DKK 120,00
Billetter DKK 80,00 - DKK 120,00

The Ardeal Project  - Rumænsk folkemusik og nordiske klange med Live Strings og Nicolai Kornerup

I The Ardeal Project fordyber strygekvartetten Live Strings og pianist og accordeonist Nicolai Kornerup sig i Ungarske og Rumænske folkemelodier, som de sammen laver egne arrangementer af, og blander med nordiske klange og egne stykker.

LiveStrings er Danmarks mest altfavnende strygekvartet og absolut i front på alle landets scener – både de klassiske og de rytmiske. De mange strenge kvartetten spiller på har formet dem til at være et af de mest interessante ensembler i Danmark. Sammen bevæger de sig gennem alle genrer, altid med dybe rødder i den klassiske musiktradition og spillestil.

Musikerne i LiveStrings er alle uddannede på Det Kongelige Musikkonservatorium i København. De har desuden suppleret deres uddannelse i København med studier i bl.a. New York, Chicago, London, Paris og Berlin.

Deres klassiske arbejde dækker både solistiske optrædener, kammermusik og orkestermusik, sidstnævnte både på Det Kgl. Kapel, Danmarks Radios Radiosymfoniorkestret og Copenhagen Phil. Blandt kammermusik ensembler er musikerne medlemmer i prisvindende kammermusik ensembler som Nightingale String Quartet, Trio Gemini og Copenhagen Piano Quartet.

I 2018 udgav de sammen med Bent Fabricius-Bjerre det anmelderroste album ’Natsværmeri’ hvorpå de spillet udsolgte koncerter i landets største musikhuse. I 2021 udkommer endnu et album i eget navn, sammen med den internationalt anerkendte artist Soleima.

Hør The Ardeal Project spille her : The Ardeal Project - Haiduceaska


Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke