THE BEATLES REVIVALcz - BACK TO LIVERPOOL

DKK 225,00

Sted

Dato

05 nov 2022 kl. 15:00 - 17:15

Beskrivelse

Alle sundhedsmæssige restriktioner iagttages - fx ved Covid19 og lignende.
Ved evt. aflysning refunderes billetprisen (minus gebyr).
Siddende koncert - unummererede pladser.

The Beatles Revival fra Prag, Tjekkiet - et af de bedste og mest succesfulde europæiske revivalbands - blev dannet i 1996 og har siden spillet et utal af koncerter i flere europæiske lande.
NB!  I resten af 2022 er Beatles Revival booket til mere end 50 koncerter og festivaler - herunder i KØGE.

Grunden til bandets store succes finder man i en optræden af verdensklasse, både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.


Hør og se bandets  "smagsprøver" på
(klik på linket herunder)
www.youtube.com/watch?v=cu9rWc...


En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool - cirka 1964 - og showet er så perfekt, at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles, som er på scenen.
Forskellen er simpelthen ens… !

Arrangør

Lokation

MULTIHALLEN (v/Køge Gymnasium) MULTIHALLEN (v/Køge Gymnasium), Gymnasievej 3-4, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .