The Beatrio og Per Wium - velgørenhedskoncert

23 mar 2018 kl. 19:00 - 21:00

Teatersalen, Ungdomskolen, Det gamle Domus, Ved Sønderåen 1, 7100 Vejle


Hjerneskadeforeningen har inviteret Danmarks Beatles-fortolkere nr. 1: The Beatrio og musikjournalist Per Wium til i ord og toner at vise, hvad der gør en John-sang anderledes end en Paul, George eller Ringo-sang.
John, Paul, George & Ringo var mere end blot The Beatles. De havde hver deres personlighed og plads i bandets musik og som de idoler, de også var i 60’erne.
Forskelligheden kunne høres i sangene. Beatles rummer store musikalske kontraster. Rock, klassisk, børnesange. De har mange farver i den musikalske pallet.
The Beatles’ individualitet kulminerer i slutningen af karrieren og peger i retning af de 4 medlemmers musikalske liv efter The Beatles.
The Beatrio-koncertens første del er akustisk. Vi skal høre og mærke styrken i sangene “uden elektronisk pynt”. Musikjournalist Per Wium fortæller om Beatlessangene. Anden del er elektrisk, hvor alle 4 musikere fokuserer på Beatles-lyden, de karakteristiske vokaler og lyden fra de gamle instrumenter.
Koncerten afholdes i Domus, Ved Sønderåen 1 fredag den 23. marts kl 19, men allerede nu kan man sikre sig billetter til 100 kr.
Et evt. overskud går til flere arrangementer i Hjerneskadeforeningen

Billet

Salg lukket