spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Betty Quartet

Afholdt event

The Betty Quartet

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

30 apr 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

The Betty Quartet spiller ”Jazz på Dansk”. Glade poppede ørehængere, legesyge funky melodier og eftertænksom ørefløde. Instrumentalmusik med en grundlæggende optimistisk stemning og et lyst tonesprog i selv de mest melankolske numre. Materialet er originalt og komponeret af Betty Ebenezer Magnussen der med sine Færøske aner skriver numre der er melodiske og nordiske i klangen – med et strejf af hav og fjeld, - ”melodisk jazz med et tvist”. Resultatet er unikt og ret forrygende og The Betty Quartet lyder ganske enkelt ikke som andre orkestre på den danske jazzscene. The Betty Quartet lyder som: The Betty Quartet.

Line up:
Betty E. Magnussen: Sopran Sax
Rikke Schelde: Piano
Henrik Bjørn Rasmussen: Bas
Ethan Weisgard: Trommer

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .