spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Bloody Rooster Band and The Malian Guest Stars

Afholdt event

The Bloody Rooster Band and The Malian Guest Stars

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

14 jun 2018 kl. 20:00 - 15 jun 2018 kl. 03:00

Beskrivelse

Bloody Rooster Band har rødder i den malinesiske musikkultur, men efterlader hele tiden afstikkere til nordisk jazz, nordisk folkemusik og referencer til østasiatisk traditionel musik.

Bandet er bosat i Mali hvor de har skabt musik sammen og det er derfor en stor ære at kunne præsentere de malinesiske stjernemusikere for et dansk publikum.

Denne aften er det Salome Dembele og Sory Dao på vokal, som er mestre i den traditionelle historiefortælling igennem sang.

På balafon, en vestafrikansk marimba, har vi Kassim Koita. En musiker der har vundet adskillige titler i Mali, for sit virtuose spil. Rytmegruppen er udgjort af Mikas Bøgh, Dieudonne Koita og Jakob De Place, en velspillende og legende trio med fundament i Malinesisk musik og jazz.

Mads Voxen tilfører musikken andre farver med hans gospel og soul inspirerede lyd på keyboard og synth. På fløjte har vi Jenni Hanikka, en musiker med hjertet i folkemusik af alle slags.

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 20.00

➤ Forsalg: 40 kr.

➤ Entré i døren: 70 kr.

♥ Team HQ

Lokation

HeadQuarters HeadQuarters , Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .