Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

The Bowie Tribute - EKSTRA KONCERT!

Afholdt event

The Bowie Tribute - EKSTRA KONCERT!

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

25 jun 2021 kl. 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Fortvivl ikke, hvis du ikke fik billet til koncerten i morgen, for her er chancen!

the BOWIE tribute​ spiller med hjertet:

Bowie fylder rummet - hvis man lukker øjnene, er han der selv!

the BOWIE tribute​ er Danmarks - og måske Europas - bedste bud på et tribute-band, der hylder legenden David Bowie og hans musik. Når bandet tænder for motoren og starter godstoget med, så er det som at høre mesteren selv: Autentisk, ægte, og stærkt vanedannende - Bowie er i rummet!

Skulder ved skulder står publikum i den tætpakkede koncertsal. Lyden af et godstog fylder rummet, og danske ​the BOWIE tribute​ indtager scenen til tonerne af Station to Station: “The return of The Thin White Duke - throwing darts in lovers eyes”​ skærer gennem luften. Bandets tunge beat og forsanger Michael Saxes vokal holder publikum i et jerngreb. Bowie fylder rummet - hvis man lukker øjnene, er han der selv.

Ægte begejstring

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band indtager det danske tribute-band​ the BOWIE tribute​ scenen med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer musikken, når bandet hylder Bowies musikalske arv.

Sætlisten indeholder numre fra hele Bowis karriere: Fra monumentale Station to Station, rum-eventyret Starman, syrede Scary Monsters, mega-hits som kærligheds-hymnerne Heroes og Under Pressure, og frem til Bowies eget requiem Lazarus fra hans sidste album Black Star. For ikke at glemme Let’s Dance, China Girl, Ziggy Stardust, Changes og Life on Mars. Eller hvad med Ashes to Ashes og Station to Station?

 Magisk musik

- David Bowies musik betyder utroligt meget for os i bandet. Bowie skubbede grænserne, han gik altid ny veje, og han var i konstant bevægelse som kunstner - han gentog aldrig sig selv. Om hvilken anden kunstner kan man sige det?,
fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:

- Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies enorme produktion. Vi arbejder grundigt i the BOWIE tribute​ med stemningen og detaljerne i musikken - selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers.


- Vi glæder os enormt til hver eneste koncert! Til at møde vores publikum, vores fans, til at spille Bowies magiske musik!

50 års Bowie

Fra Major Tom forsvandt i rummet på “Life on Mars” til David Bowie steg til himmels med albummet “Black Star” gik der 50 år - og hvilke 50 år! Mesteren selv er her ikke længere, men hans sange står som støbt i samme jern, som togskinnerne, der på Station to Station afstikker vejen til næste stop: Skarpe, evigt unge, vedkommende.

Bowie var en fornyer, en ener, der til stadighed afsøgte nye veje. Aldrig stoppede han op og gentog sig selv. Til sin død afsøgte han grænserne for sin musikalske rejse gennem albummet Black Star - hans eget requiem Lazarus er en hjørnesten i Bowies karriere.

the BOWIE tribute​ har valgt at dedikere en koncertrække til fejringen af 50 års Bowie - Celebrating 50 Years of Bowie​ - med numre fra Bowies vinyl-albums fra Space Oddity til Black Star og albums der imellem: Heroes, Low, Young Americans, Lodger, Ziggy Stardust, Diamond Dogs, Honky Dori, Station to Station og flere til.

Fans på Facebook

“SÅDAN!! I er så vilde!!!!!!” ​- Line Strecker
“Sikken en oplevelse - klart det bedste Bowie band i Danmark uden sammenligning!!” - Kit Bettina Mølgaard
“He's a truly amazing talent and Denmark is one lucky country” ​- Seen Lee Robinson om lead vokalist Michael Saxe
“Vi hørte jer i går for første gang - og det bliver ikke sidste! I er SÅ dygtige, og I har en fed energi. Tak tak tak!” ​- Lena Kjer Steffensen
“Fantastisk koncert!” ​- Thomas Magnusson
“Fabulous!” - Jane White
“Awesome!”​ - Suzanne Franklin

the BOWIE tribute er

Michael Saxe (lead vokal) 

Christina Lecocq (vokal)
John Kenneth (guitar og vokal) 

Morten Hall (bas)

Finn Markwardt (keyboards og vokal) 

Lars Bertelsen (trommer).
 

Media

Facebook -​ ​https://www.facebook.com/thebo...

 
Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

Vi åbner kl. 14.00.

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter. 

 

 

 

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .