The Clowns & Magnus Østergaard som Magnus ‘Attenzione’ på Restaurant Godt Gemt

25 okt 2019 kl. 18:00 - 21:00

Brundtlandparken 2, 6520 Toftlund

Restaurant Godt Gemt får besøg af solist  Magnus Østergaard & The Clowns 

Magnus spiller hans egne nummer:https://www.facebook.com/profile.php?id=100014797420973

Magnus Østergaard kan i en alder af kun 14 år skrive både sanger, musiker, komponist og producer på sit CV. Hans musikalske inspirationskilder er mangfoldige. Han startede i Haderslev Drengekor som 9-årig og har herigennem lært en masse om noder, vokal komposition og fået klassisk stemmetræning. Samtidig tager han timer i rytmisk sang i Haderslev Musikskole og formår at kombinere teknikker og udtryk fra begge genrer, når han udfolder sig via både egne og 'lånte' numre. Det er dog ikke kun med sin sangstemme, at Magnus Østergaard er noget helt for sig selv. Han har fået klaverundervisning og har lært sig selv at spille guitar og bas - godt hjulpet på vej af YouTube og ihærdig træning. Og stærkt inspireret af et af sine store forbilleder, Ed Sheeran, kan Magnus få det til at lyde som et helt orkester, når han tager sin loop-pedal med på scenen og spiller numre som ‘Shape of You’ og ‘Happier’.

Magnus Østergaard er opvokset i et hjem med masser af musik og er blevet præsenteret for mange af de store musikere, der hurtigt har fundet vej til Magnus’ ører og hjerte - også selv om de er fra en tid, der ligger langt før, Magnus blev født. Men gode numre har ingen udløbsdato, og Magnus Østergaard har således kastet sig over numre fra både Elton John The Beatles.

I april 2019 udgav Magnus Østergaard sin første EP, ‘Attenzione’. Her har Magnus sat musik til syv digte af Erling Leick. Digtene er udpluk fra digtsamlingen ‘Attenzione’ - deraf også albummets navn. Når Magnus går på scenen med sine egne numre fra ‘Attenzione’ bliver det med en god blanding af klaver, guitar og kor kædet sammen via loop-pedalen.

The Clowns :https://www.facebook.com/TheClowns.dk/

TheClowns er et dansk band med musikalske rødder i både rock og klassisk musik. Bandet har udgivet 6 albums siden 2011, senest 'Home Made' fra sommeren 2018, og er i skrivende stund i fuld gang med album nr. 7.

TheClowns laver musik, der både er iørefaldende og med kant - og der er både danske og engelske numre på repertoiret.

Velkomponerede melodier, der ofte bygges op omkring skæve akkordsammensætninger, er kendetegnende for bandets musikalske udtryk. De fleste numre vinder ved genlyt, ligesom teksterne tåler en nærlæsning. For TheClowns har noget på hjerte. Fortællinger, drømme og refleksioner over livet i med- og modgang er gennemgående temaer i bandets tekstunivers. Det er tekster med mening, og numrenes musikalske stemning understreges af signatur-guitaren, spillet af Nicolai Schartau Andersen.

Genremæssigt placerer TheClowns sig i ’Voksen pop/rock’ afdelingen.

TheClowns henter sin inspiration fra livet i al almindelighed - og fra store navne som REM, Alanis Morissette, Fleetwood Mac og den 'irske lyd'. I en halvakustisk opsætning egner TheClowns' eftertænksomme musik godt til intimkoncerter for et mindre publikum, ligesom bandet gerne optræder i det stemningsfulde kirkerum. TheClowns stiller dog også gerne op med mere 'strøm på' og har således spillet flere gange på Kløften Festival og til store velgørenhedsarrangementer som Stafet for Livet.

TheClowns består af:

Mette Kjær Østergaard-Nielsen: vokal, melodika, kor og keyboard
Henrik Fogh Jensen: trommer
Nicolai Schartau Andersen: akustisk guitar, keyboard, elguitar og kor
Morten Østergaard-Nielsen: Bas, keyboard, guitar og kor.

Til denne koncert vil bandet kunne opleves halvakustisk med bas, guitar, melodika og vokal - og udover at spille en stribe numre fra deres efterhånden store bagkatalog vil de give en lille forsmag på nogle af de helt nye numre.

Vi tilbyder en 3 retters menu til kr 199,+gebyr der er kun 30 pladser pr aften