eventet sluttede

The Color Run Kolding 2015

DKK 155,00 - DKK 399,00

Dato

19 sep 2015 kl. 11:00 - 17:00

Beskrivelse

Er du klar til dit livs gladeste 5 kilometer?

The Color Run - Happiest 5K on the Planet er et unikt farveløb, der fejrer sundhed, glæde og individualitet. I 2014 besøgte The Color Run København, Odense og Herning. I 2015 besøger vi København, Odense, Aarhus, Herning, Slagelse, Aalborg og Kolding!

Se filmen fra København her:


Med kun 3 regler, er det let at være med

1) Du skal have hvidt tøj på ved startlinjen.
(du må meget gerne være klædt ud!)
2) Du skal være dækket af farver når du når mållinjen.
3) Alle kan være med!

Som Color Runner bliver du, sammen med tusindvis af andre deltagere, dækket fra top til tå i smukke farver for hver kilometer du gennemfører. Efter hver kilometer er en farvepost med musik, fest og en ny farve, man løber eller går igennem. Det handler ikke om at gennemføre de 5 km hurtigst muligt, men om at have det sjovt, mens du gør det. The Color Run er nemlig ikke et løb på tid. Festen fortsætter i målområdet med en gigantisk Finish Festival, color throws ved scenen, musik og underholdning.


Hvad får du med i prisen?

- Den officielle The Color Run t-shirt 2015
- 1 farvepose til at kaste foran scenen
- 1 happy FUN tattoo
- Vand på ruten eller ved finish line
- Løbsnummer
- Race brief
- Adgang til The Finish Festival festen

T-shirt, farvepose, tattoo og løbsnummer er en del af The Color Run Race Kit, der udleveres til Pick Up Party i dagene op til eventen. Du kan også afhente dit Race Kit på selve event-dagen. Du får information om dette og meget andet i Race Briefet, som vi sender til alle inden eventen.


Køb dit The Color Run gear allerede nu!

De fleste Color Runners kommer udklædt og rigtig mange køber det officielle The Color Run gear. Vi sælger et lille udvalg af det allerede nu og giver gode rabatter på det hele - også på ekstra farveposer.

Køb derfor allerede nu, opnå rabat og sikre dig en fabulous udklædning.

Virksomhedsbillet

Virksomheder, organisationer og kommuner kan opnå rabat ved at deltage som hold. Skriv til os på denmark@thecolorrun.com og hør nærmere om vores forskellige tilbud og muligheder.


HUSK! Børn under 8 år er gratis ifølge med en voksen.

Vil du vide mere - besøg vores hjemmeside her: www.thecolorrun.dk

Læs vores FAQ her

Læs The Color Run's handelsbetingelser her

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .