spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

The Consolation

Afholdt event

The Consolation

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

29 feb 2024 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

OBS. Det er en siddende aften.


The Consolation

"Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock" (Ole Jacobsen, DR)

"Velkomponeret, veludført dansk musik" (Alex Nyborg Madsen, radiolegende)

"Troværdigt og rent ud sagt i en klasse, der kun kan betegnes som international" (Mads Kornum, Side 33)

Citaterne her er blot et lille udpluk af de mange roser, der er væltet ned over danske The Consolation de senere år. Siden debuten i 2015 har bandet etableret sig som et af landets stærkeste navne indenfor de americana-orienterede genrer, med en lang stribe iørefal-dende singler i rotation på blandt andet DRs radiokanaler. Bandets seneste to album, 'Heartland' (2028) og 'Astoria' (2020), var begge Ugens Album på P5, og flere af bandets sange, såsom 'Stay', 'Young Love' og 'Portland Girl', har nærmest opnået evergreen-status på kanalen. Ikke mindst takket været en masse opbakning og airplay fra radioværter som Alex Nyborg Madsen, Ole Jacobsen og Jørgen de Mylius, for at nævne et par stykker.

The Consolations musik er blevet kaldt alt fra americana, country rock og roots rock, til heartland rock, alternativ country og classic rock. Selv går bandet ikke så meget op i mær-kater. For The Consolation handler det om at skrive gode sange, og fremføre dem på san-gens præmisser. En koncert med bandet plejer dog at være en medrivende og afvekslen-de rejse igennem et fascinerende musikalsk univers, hvor inspirationskilderne ikke fornæg-ter sig. Fra Johnny Cash og Waylon Jennings til Eagles og The Band, fra ZZ Top og The Allman Brothers til Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers.

Hvis du er til solid sangskrivning, nærværende og ekvilibristisk fremført, så skal du ikke snyde dig selv for en aften i selskab med The Consolation.

Købte billetter refunderes ikke.

Arrangør

Lokation

Jernbanegade 50, 4690 Haslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .