spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

THE DEPOSIT / TRYGGÐ – Nordatlantiske Filmdage 2021

Afholdt event

THE DEPOSIT / TRYGGÐ – Nordatlantiske Filmdage 2021

Fra DKK 45,00

Beskrivelse


Stærk og tankevækkende islandsk spillefilm om tre kvinder, kulturmøder og integrationsudfordringer i nutidens Reykjavik. Mød instruktør Ásthildur Kjartansdóttir efter visningen.


THE DEPOSIT / TRYGGÐ

Journalisten Gisella er i økonomisk knibe. Alligevel kvitter hun sit job i sensationspressen og påtager sig i stedet at skrive om uhumske boligforhold blandt Reykjaviks immigranter. Af pengemangel, forklædt som idealisme, udlejer hun samtidig to værelser til et par indvandrerkvinder, hvoraf den ene har en datter.

Umiddelbart er bofælleskabet til gavn for alle. Men det nye hverdagsliv byder også på udfordringer og Gisella føler sig mere og mere presset. Ásthildur Kjartansdóttir film er baseret på Auður Jónsdóttirs roman Depositum og giver et skarpt og tankevækkende portræt af kulturmøder og magtforhold i et fælleskab, hvor nogle er mere lige and andre.


Sprog: islandsk med engelske tekster. 

ARRANGEMENTET
Filmen varer 89 minutter. Arrangementet inkluderer instruktør-samtale og varer 115 min. Der er unummererede pladser. Filmsalen og dens café åbner 45 minutter før visningen.

Nordatlantiske Filmdage 2021
30. september til 10. oktober præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage 


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .