The Doors Tribute @ Ribe, DK

02 nov 2018 kl. 21:00 - 23:00

Hotel Ribe, Sønderportsgade 22, 6760 Ribe

Efter en udsolgt turné i DK i '17 er The Doors Tribute i den grad brudt igennem lydmuren som dét reelle hyldest band for Doors-kendere på linje med Led Zeppelin Jam og Die Herren. Det er da også et regulært A-hold af bekendte kunstnere fra den danske musik-scene der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde og succesen har været til at få øje på med udsolgt på alle venues. Fredag d. 2. november, kan du tage med på en nostalgisk rejse tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften. The Doors Tribute hylder nemlig legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors´ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse på Hotel Ribe.

Dette er ikke det vanlige kopi og look-a-like kostume-show, men et must-see for alle Doors-fans og for alle der ønsker, at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af 60'er legendernes musik.
Ved brug af vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra de originale studieoptagelser, er målet at give publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors mange facetter og alsidighed.

Praktiske oplysninger:
Forsalg: 120 kr. // Entré 150 kr. (m. forbehold for udsolgt)
Dørene åbner: 20:00
Koncert: 21:00

Billet

Salg lukket