The Fairy Queen

Øresundsvej 4, 2300 København S
Billetter Gratis - DKK 145,00
Billetter Gratis - DKK 145,00

“The Fairy Queen” af Henry Purcell opføres hermed af Sing In Body’s unge opera-ensemble og Østerbro Pigekor. Operaen er en semi-opera fyldt med overnaturlige væsner, en skør handling og fantastisk musik. Gå ikke glip af fedronningen, Titanias, forelskelse i et æsel, de frække alfer, der mobber den fulde poet, eller ægteskabets gud, Hymens, træthed over alle skabningers umulige opførsel.

Operaen har karakter af en teaterkoncert - delvist uden et sammenhængende forløb, og da den oprindelige udgave er alenlang, har instruktører i tidernes løb følt sig frie til at klippe og forkorte den. Ligeså har vores instruktør, Kirsten Schultz Hansen. Den rummer noget af Purcells smukkeste musik, inspiration fra Shakespeares "En Skærsommernatsdrøm", og guder, der er nødt til at gribe ind for at udrede rodet, så den lykkelige slutning sikres.

Bag forestillingen står Sing In Body, som er Københavns musical- og operaskole for unge sangere mellem 16- 30 år, der gerne vil uddanne sig som professionelle musical- eller operasangere. Skolen er grundlagt af Christina Falk Nielsen, der også er stifter af Cph Opera festival. Læs mere her: www.singinbody.com


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke