Event aflyst

The Fairy Queen

Gratis - DKK 1.000,00

Sted

Beskrivelse

“The Fairy Queen” af Henry Purcell opføres hermed af Sing In Body’s unge opera-ensemble og Østerbro Pigekor. Operaen er en semi-opera fyldt med overnaturlige væsner, en skør handling og fantastisk musik. Gå ikke glip af fedronningen, Titanias, forelskelse i et æsel, de frække alfer, der mobber den fulde poet, eller ægteskabets gud, Hymens, træthed over alle skabningers umulige opførsel.

Operaen har karakter af en teaterkoncert - delvist uden et sammenhængende forløb, og da den oprindelige udgave er alenlang, har instruktører i tidernes løb følt sig frie til at klippe og forkorte den. Ligeså har vores instruktør, Kirsten Schultz Hansen. Den rummer noget af Purcells smukkeste musik, inspiration fra Shakespeares "En Skærsommernatsdrøm", og guder, der er nødt til at gribe ind for at udrede rodet, så den lykkelige slutning sikres.

Bag forestillingen står Sing In Body, som er Københavns musical- og operaskole for unge sangere mellem 16- 30 år, der gerne vil uddanne sig som professionelle musical- eller operasangere. Skolen er grundlagt af Christina Falk Nielsen, der også er stifter af Cph Opera festival. Læs mere her: www.singinbody.com


Arrangør

Lokation

ZEBU ZEBU, Øresundsvej 4, 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .