spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Handover (EG/NO) x Free Folk Mondays

Afholdt event

The Handover (EG/NO) x Free Folk Mondays

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

20 nov 2023 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

KLEIN og Fanø Free Folk Festival byder på syrede og meditative toner for violin, oud og tangenter, når det nystartede egyptisk/norske projekt The Handover (Sublime Frequencies) gæster Free Folk Mondays med deres første danske koncert!

Den egyptiske violinist Ayman Asfour har flere gange gæstet Fanø Free Folk Festival, først i duo med Daniel Merrill (Dead Rat Orchestra) og i 2022 i et nyt trioformat med de progressive egyptiske musikere Aly Eissa (oud) og Maurice Louca (elektronik).

Ayman Asfour og Aly Eissa har nu søsat den nye internationale trio The Handover sammen med den norsk/belgiske tangentspiller Jonas Cambien, og Fanø Free Folk Festival og KLEIN har fornøjelsen af at præsentere The Handover for første gang på dansk jord, når de gæster Free Folk Mondays.

Meditativ minimalisme møder tranceskabende rytmer og glødende improvisationer, når violin, oud og psykedeliske orgeltoner væver et hypnotisk musikalsk landskab, der trækker på både traditionel og rituel musik fra Egyptens landområder, den feststemte og udknaldede shaabi-musik og en syrejazzet tilgang.

The Handover har for nylig indspillet et debutalbum, der udkommer i 2024 på det hæderkronede og globalt orienterede label Sublime Frequencies. Der er i dén grad noget at se frem til, når de bringer deres tranceskabende og originale univers til KLEIN!

Døre kl. 19.30

Entré: 100 kr.

Arrangører: Fanø Free Folk Festival og KLEIN

Free Folk Mondays på KLEIN er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg.Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .