THE HARLEM SPIRIT OF GOSPEL d.13 DEC I ODENSE

13 dec 2018 kl. 20:00 - 22:00

fredens kirke, skibhusvej 167, 162 odense


NY NY -EKSTRA  KONCERT KL.17  d. 13 

Køb billetter her !!

https://billetto.dk/e/harlem-s...

Fra selve det dybeste af Harlem, New York, får vi fornemt besøg tidens måske mest vel renommerede gospelkor på de kanter, ingen ringere end det 8 mand store The Harlem Spirit Of Gospel Choir!

Det er tæt på jul og kunne man forestille sig en mere vedkommende måde komme julen i møde på end at overvære en vaskeægte gospel koncert med alt hvad dertil hører af lovprisninger, glæde, god musik og fantastiske sangere, det bliver stort!

De fine sangere er nøje udvalgt af bandets leder Mr. Anthony Morgan og korets sangere har optrådt med en perlerække af de største Gospel kor i USA og med ligeså mange prominente navne i amerikansk musik, så som: Aretha Franklin, Diana Ross, Stevie Wonder, Lyle Lovett, Christina Aguilera, Gladys Night, Cindy Lauper, The Band m. fl.

The Harlem Spirit of gospel fra New York synger julen ind med jule musik og gospel i fredens kirke i Odense d.13 dec. kl. 20.00

Fredens Kirke • Skibhusvej 162 • 5000 Odense C

"Kontroverselle, professionelle, energiske, inspirerende og åndsfyldte! Det lyd og sanseindtryk, som The Harlem Spirit of Gospel møder en med, rammer en med en kraft, der ikke lader sig standse. De bevæger sig med englene."NY NY -EKSTRA  KONCERT KL.17 !!!


Køb billetter her !!

https://billetto.dk/e/harlem-s...https://www.youtube.com/watch?v=DMKGa2KIR2U#t=21


http://www.youtube.com/watch?v=cSt5bAUpUKY

https://www.facebook.com/event...

annette vinther hansen

Salg lukket