”The Henderson Project” - Waidtløw/Lund/Tuznik/Haxholm

03 maj 2019 kl. 20:00 - 23:00

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

”The Henderson Project” - Waidtløw/Lund/Tuznik/Haxholm

Claus Waidtløw - sax

Morten Lund - trommer

Artur Tuznik - Piano

Morten Haxholm - Kontrabas

Klassisk 60 jazz med masser swing.

4 af Danmarks fremmeste jazzmusikere mødes i deres fælles kærlighed til 60 jazzen, og specifikt til Joe Henderson, en af de store saxofonister der var med til definere 60ernes jazz.

Repertoiret består af Hendersons klassiske numre fra 1960erne, enkelte i nye arrangementer, samt originale kompsitioner, inspireret, og dedikeret til Hendersons genreskabende stil og sprog.

Musikken er topswingende jazz som vi kender det fra de klassiske Blue Note plader fra 60erne, men som spillet af toptunet moderne jazzmusikere - med den største respekt for de historiske indspilninger, og en stærk udadvendt energi og interaktion.

Imellem numrene bliver der fortalt historier om Hendersons liv og musik – og hans betydning for de efterfølgende generationer af musikere.

Morten Lund og Claus Waidtløw har begge hver især 25 år erfarring som professionelle jazzmusikere, og utallige koncerter og albums med de største danske og internationelle navne på deres CV.

Morten Haxholm og Arthur Tuznik er fra en yngere generation af musikere, men er begge veletablerede på den danske jazzscene: Morten Haxholm har udgivet 6 albums i eget navn, alle med amerikanske jazzstjerner, og sideman på utallige projekter, og Artur Tuznik kendt for sin trio med Jakob Høyer og Nils Bo Davidsen, samt utallige sideman jobs, senest med Agergaard / Ginman / Blachman / Tuznik.

Billet

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr

billet

DKK 75,00 + DKK 10,61 gebyr

Studerende

DKK 50,00 + DKK 8,74 gebyr