Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Hero's Journey: Ti ugers personligt udviklingsforløb

eventet sluttede

The Hero's Journey: Ti ugers personligt udviklingsforløb

Billetter fra DKK 6.960,00

Sted

Dato

29 mar 2022 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

HERO’S JOURNEY: 

Tag på en magisk indre pilgrims-rejse og find din fortælling


Heroes Journey er til dig, der er på vej til at skabe en vigtig forandring i dit liv


Der har været efterspørgsel på det populære udviklingsforløb, og nu har vi oprettet et nyt hold til foråret 2022.

Det er et udviklingsforløb – en indre pilgrimsfærd – hvor vi sammen finder magien i dit liv og får pustet liv i den drøm du bærer på.

Du finder dit kald – og får følgeskab på dit eventyr

Du vil skærpe din evne til at høre, hvad det konkret er for et kald, der trækker i dig.

Du møder dine indre drager og sirener. Du vil begynde at se, hvorfor og hvordan din frygt afholder dig fra at række ud efter dine drømme og det, der nærer dig. Det, der afholder dig fra at sætte handling bag noget, du måske længe gerne har villet realisere.

Og du vil få en indsigt i din heltekraft. Din persons særlige styrker. Der hvor du er uimodståelig og umulig at vælte. I en lille gruppe vil du få følgeskab på det eventyr, du er trådt ud på.

Du sætter ord på din fortælling, så andre vil se din magi

I løbet af fem sessioner lærer du at sætte ord på dit purpose – dit livsformål. Du finder din personlige grundfortælling og du forstår, hvordan du kan bruge den, når du skal performe, så andre ser din magi og råstyrke.

Du får autentisk gennemslagskraft og mod

Hero’s Journey bruges i dag i lederudviklingsforløb, i virksomheder, hvor man arbejder purpose-orienteret, og som en fantastisk og livgivende vej til personlig udvikling og gennemslagskraft.

Lidt om baggrunden for Hero’s Journey

Den største fejl i vores tid er, at vi har bildt os ind, at myter er usandheder. Det er ganske forkert. Myter er skabt gennem årtusinder, fordi de hjælper os som mennesker til at se og forstå vores egen udvikling. Uden dem bliver vi retningsløse og deprimerede.

Nogenlunde sådan sagde den anerkendte antropolog Joseph Campell kort før sin død i et stort interview med den amerianske journalist Bill Moyers. Joseph Campell fortalte om sin forskning af alverdens religioner, myter, sagn og fortællinger, der endte med at blive bestselleren ‘The Hero With a Thousand Faces”.

Her udviklede han forløbet Hero’s Journey, som kom til at danne skole for fortællere, dramatikere, filosoffer og coaches verden over.

Det er for de, som elsker helte, magi og eventyr, og som ønsker at bruge det til en personlig udvikling, der kan omsættes til modige og powerfulde handlinger.

Forløbet har kørt med stor succes igennem flere år.

MAX 12 deltagere pr hold.

DET PRAKTISKE 

Fem undervisningsgange

The Call & The Departure: Lær at mærke dit kald, og skabe et liv, hvor du lever dit purpose:
Tirsdag 29. marts 2022 kl. 18.30-21.30 i Njalsgade 23C

The Hero in You & The Enneagram: Din personlige helterejse og dine særlige heltekræfter:
Torsdag 7. april 2022 kl. 19-21.30 vi mødes online

Lost in the Woods, Meeting the dragons, sirenes and facing your fears with compassion:
Tirsdag 26. april 2022 kl. 18.30-21.30 i Njalsgade 23C

The holy Grail - Your sacred Yes: Understanding the deepest dreams of your soul and the big WHY in your life:
Tirsdag 10. maj 2022 kl. 19-21.30 vi mødes online

The Hero Returns:
Tirsdag 24. maj 2022 kl. 18.30-21.30 i Njalsgade 23C

Du får plads på et lille hold, hvor vi igennem 10 uger vil arbejde med din personlige Hero's Journey. Der vil være tid til masser af direkte dialog. Undervisningen foregår både i vores fantastiske lokaler i et gammelt pakhus i Njalsgade 15 min. gang fra Rådhuspladsen og på Zoom online i et mødelokale, hvor alle deltagere kan tale og se hinanden. På grund af COVID19 kan undervisningen rykkes til Zoom, hvis det bliver nødvendigt. Du får adgang til en optagelse af sessionen bagefter.

Der vil være øvelser og 1-1 coaching undervejs.

Del af en privat facebookgruppe

I den lukkede facebookgruppe vil der være øvelser mellem hver gang vi mødes med feedback og sparring

1-1 session

Der vil i forløbet være indlagt en 1-1 session på 45 minutter med Nana Askov

Gratis adgang til en workshop efter eget valg

Som deltager på helteforløbet får du også mulighed for frit at vælge en plads på en af de forskellige aftenworkshops om Indre Barn, intuition eller mystikerens rejse, som udbydes i løbet af 2022.

Samlet pris:

6.960 kr. (inkl. moms)

se handelsbetingelser her

Forløbet betales forud for kursusstart, og der er meget begrænset antal pladser.

Læs mere på nanaaskov.dk

Arrangør

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

Lokation

Det magiske loft Det magiske loft, Njalsgade 23C, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .