THE KTULU PROJECT - Metallica Tribute - 90 online, 110 i døren. 90 online 110 i døren.

eventet sluttede

THE KTULU PROJECT - Metallica Tribute - 90 online, 110 i døren. 90 online 110 i døren.

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

01 okt 2022 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

THE KTULU PROJECT 


Et dansk Metallica tributeband, som tog en af de ikoniske album helt alvorligt, da de debuterede i Rockhulen den 4. marts - "Ride the lightning".


De red i den grad med lynets hast ind på de københavnske og danske musikscener. 


Rygtet gik stærkt og Rammstein Jam valgte "Ktulu" til at varme op for dem i Amager Bio kun 15 dage efter deres debut. En måned senere var de i Ribe, hvor de sparkede gang i Tulipanfesten.

Og der er adskillige jobs i kalenderen, og nu er de tilbage i Rockhulen på Bartof Station med et fuldt show 🤘


Bandet blev grundlagt 2020 med base i København, og består af 5 medlemmer der alle har et tæt forhold til musikken, samt en stærk ambition om at fremføre sangene med stor respekt og autenticitet.


Selv siger de; "når man som koncertgænger betaler penge for at se et tributeband, skal man opnå en illusion om at det man hører er "the real thing". 

Vi stiler derfor efter at levere energiske koncertoplevelser som publikum vil finde overbevisende - hvor det generelle lydbilled, samt energien og fremføringen, lægger sig tæt op ad de klassiske shows fra heltenes storhedstid."


Du kan alt i alt forvente en kompromisløs og bombastisk liveoplevelse, hvor den ægte Metallica stemning er i højsædet.


Vel mødt.

Arrangør

Kærlighed til musikken 

BookingByJagger

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .