Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Magic Room by Magic Malmstrøm - 24. marts kl. 19.00

eventet sluttede

The Magic Room by Magic Malmstrøm - 24. marts kl. 19.00

Billetter fra DKK 299,00

Sted

Dato

24 mar 2023 kl. 19:00 - 20:15

Beskrivelse

The Magic Room

The Magic Room er en eksklusiv oplevelse til det voksne publikum, hvor du kan opleve teleportering, tankelæsning, manipulation og det bedste fra magiens verden på en cool og moderne måde. Magikeren Magic Malmstrøm har som den første i Danmark skabt et rum designet til at gå hånd-i-hånd med den magiske underholdning, leveret hver weekend. På hjørnet af Rosenborggade og Gothersgade, med udsigt til Rosenborg Slot, ligger ‘The Magic Room’  - et intimt, interaktivt magisk show som den perfekte start på en aften i byen.

“Vild magi og dekadente hemmeligheder!”- EUROMAN
“Vi fik drysset tryllestøv på en eller regnfuld lørdag”- DAGBLADET BØRSEN
“The Magic Room er noget i særklasse - gør du selv en tjeneste : Køb billet nu!”- KARIN JENSEN

Se trailer her: 

The Magic Room har 30 pladser for hvert show: www.themagicroom.dk


Arrangør

The Magic Room

The Magic Room er en eksklusiv oplevelse til det voksne publikum, hvor du kan opleve teleportering, tankelæsning, manipulation og det bedste fra magiens verden på en cool og moderne måde. Magikeren Magic Malmstrøm har som den første i Danmark skabt et rum designet til at gå hånd-i-hånd med den magiske underholdning, leveret hver weekend. På hjørnet af Rosenborggade og Gothersgade, med udsigt til Rosenborg Slot, ligger ‘The Magic Room’ - et intimt, interaktivt magisk show som den perfekte start på en aften i byen.

Se trailer her: 


The Magic Room har 25 pladser for hvert show: www.themagicroom.dk

The Magic Room by Magic Malmstrøm er en eksklusiv oplevelse, hvor du kan opleve teleportering, tankelæsning, manipulation og det bedste fra magiens verden på en cool og moderne måde. www.themagicroom.dk

Lokation

The Magic Room by Magic Malmstrøm Gothersgade 113, 1123 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .