The Magic Room by Magic Malmstrøm - 5. december 2020

05 dec 2020 kl. 16:00

The Magic Room

The Magic Room er en eksklusiv oplevelse til det voksne publikum, hvor du kan opleve teleportering, tankelæsning, manipulation og det bedste fra magiens verden på en cool og moderne måde. Magikeren Magic Malmstrøm har som den første i Danmark skabt et rum designet til at gå hånd-i-hånd med den magiske underholdning, leveret hver weekend. På hjørnet af Rosenborggade og Gothersgade, med udsigt til Rosenborg Slot, er ‘The Magic Room’ netop åbnet - et intimt, interaktivt magisk show som den perfekte start på en aften i byen.

The Magic Room har 20 pladser for hvert show: www.themagicroom.dk

VIGTIGT! Vi følger corona situationen meget nøje og i tilfælde af yderligere restriktioner kan vi være nødsaget til at udskyde showet. I så fald vil alle modtage et gavekort. Vi har taget de nødvendige forholdsregler og sænket kapaciteten for at imødekomme anbefalingerne om afstand for hver plads. 


The Magic Room by Magic Malmstrøm er en eksklusiv oplevelse, hvor du kan opleve teleportering, tankelæsning, manipulation og det bedste fra magiens verden på en cool og moderne måde. www.themagicroom.dk
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke