spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

The Mermaid Story

Afholdt event

The Mermaid Story

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

22 okt 2020 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Koncert-drama med og om Den lille havfrue.

Hvordan oplever Den lille Havfrue sin transformation til menneske?

Pernille Rübner-Petersen inkarnerer her den ikoniske karakter fra H.C. Andersens eventyr af samme navn. Med pianisten Johann Gustav Skov-Hansen ved klaveret synger og fortæller hun om Den lille Havfrues erfaringer og skæbne.  

Den lille havfrue træder ind i verden - vaklende, sårbar og længselsfuld. Hun forsøger at blive det menneske, hun er – i virkeligheden. Det gør vi alle. Havfruens livsvilkår er også vores. Handlingen i eventyret er både en livsbekræftende og grusom rejse ind i menneskelivet så vel som i et kvindeligt begær. Det er yndigt, voldeligt, forfærdeligt og smukt.

Musikalsk spænder koncerten fra acapella-sang over kabaret-stil til mere traditionel singersongwriting og spændingsfyldte kompositioner.

Koncerten tager afsæt i sangene fra Mermaid-trilogien: The Mermaid’s Box: Metaphors and Metamorphoses. www.mermaidsbox.com

Sangene er på engelsk, tale er på dansk.

".. der er (..) en umiskendelige storyteller i Pernille Rübner-Petersen. En fortæller, som ikke bare kan skrive, men også komponere og synge, så det er en rystende fryd” – Ivan Rod, Gaffa

Torsdag d. 22. oktober – kl.19.30

Entre: 60 kr.

Dørene åbner kl. 19.00, baren er åben.

Der er et begrænset antal billetter pga. Corona – køb gerne billet på forhånd.

 

Arrangør

Pernille Rübner-Petersen er sanger, sangskriver og performer. I sin musikalske tour de force kommer hun vidt omkring i genrer og gerne på tværs af dem. Hun begyndte i klassisk singersongwriter-tradition, men med sin teater - og filmbaggrund bevægede hun sig hurtigt over til en mere dramatisk tilgang til sine kompositioner og sit udtryk.

Med havfrue-trilogien, the Mermaidsbox – Metaphors and Metamophologies (2009-2015) udfolder Pernille Rübner-Petersen et originalt, musikalt værk med afsæt i H.C. Andersens klassiske eventyr, Den lille havfrue.  (https://mermaidsbox.com/home-2-2/)

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .