Koncert-drama med og om Den lille havfrue.

Hvordan oplever Den lille Havfrue sin transformation til menneske?

Pernille Rübner-Petersen inkarnerer her den ikoniske karakter fra H.C. Andersens eventyr af samme navn. Med pianisten Johann Gustav Skov-Hansen ved klaveret synger og fortæller hun om Den lille Havfrues erfaringer og skæbne.  

Den lille havfrue træder ind i verden - vaklende, sårbar og længselsfuld. Hun forsøger at blive det menneske, hun er – i virkeligheden. Det gør vi alle. Havfruens livsvilkår er også vores. Handlingen i eventyret er både en livsbekræftende og grusom rejse ind i menneskelivet så vel som i et kvindeligt begær. Det er yndigt, voldeligt, forfærdeligt og smukt.

Musikalsk spænder koncerten fra acapella-sang over kabaret-stil til mere traditionel singersongwriting og spændingsfyldte kompositioner.

Koncerten tager afsæt i sangene fra Mermaid-trilogien: The Mermaid’s Box: Metaphors and Metamorphoses. www.mermaidsbox.com

Sangene er på engelsk, tale er på dansk.

".. der er (..) en umiskendelige storyteller i Pernille Rübner-Petersen. En fortæller, som ikke bare kan skrive, men også komponere og synge, så det er en rystende fryd” – Ivan Rod, Gaffa

Torsdag d. 22. oktober – kl.19.30

Entre: 60 kr.

Dørene åbner kl. 19.00, baren er åben.

Der er et begrænset antal billetter pga. Corona – køb gerne billet på forhånd.

 
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke