Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

THE MINIMOOG PROJECT / Sebastian Berweck

Afholdt event

THE MINIMOOG PROJECT / Sebastian Berweck

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

15 jun 2022 kl. 21:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hyldest til en helt særlig lyd.

Lyden af Minimoog synthesizeren hører uden tvivl til blandt de mest ikoniske og umiddelbart genkendelige lyde i musikhistorien: den varme, fyldige tone; den bløde, nærmest støvede tekstur; en lyd, der på én gang er både nostalgisk og futuristisk.

Alligevel har Minimoogen aldrig rigtig opnået en central plads indenfor den klassiske musik. Det forsøger pianisten – eller rettere: synthesisten – Sebastian Berweck at gøre op med gennem sit Minimoog Project, der begyndte i 2020 som en fejring af Minimoogens 50-års fødselsdag. Minimoog Project er en koncertserie, hvor Berweck opfører en række værker, der på hver deres måde demonstrerer Minimoogens uendelige muligheder og udforsker dens position i landskabet af ny kompositionsmusik.

Disse værker er ofte skrevet med henblik på Berwecks projekt, og eksempelvis har den danske komponist Kirstine Lindemann skrevet et værk specielt til koncerten på KLANG-Festival. Dette værk bærer titlen Duo – en paradoksal titel til et værk skrevet til én performer og ét instrument, men ikke mindst en titel, der siger noget om kontinuiteten i Lindemanns virke, hvor netop forbindelsen mellem mennesker har været en gennemgående tematik.

Koncerten byder foruden flere uropførelser også på værket The Unquestioned Answer (1974) af den pionerende, elektroniske komponist Laurie Spiegel. På den måde forenes fortid og fremtid i denne fejring af den legendariske Minimoog.

Program

Dorit Chrysler: Fracture 22, for theremin og Minimoog (2022, uropførelse)
Kirstine Lindemann: TRIO, for to performere, kontaktmikrofoner, vocoders og Minimoog (2022, Uropførelse)
Laurie Spiegel: The Unquestioned Answer, Version for Minimoog af Sebastian Berweck (1974)
Misha Cvijovic: Iktuarspok, version for Minimoog solo (2020, uropførelse)
Juan David Perez: Abstraco Model - Ducil Artefacto, for Minimoog (2020, uropførelse)

Medvirkende
Sebastian Berweck, pianist

///

Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.
Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr

Aftenens anden koncert er MODERNE MANDAG PÅ EN ONSDAG med Ensemble K!ART

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her

KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for klassisk samtidsmusik. I 2022 løber koncerten fra d. 9. - 18. juni med koncerter, performance, talks, film, og børne- og ungefestival i hele København.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Heroines of Sound.
Koncerten er støttet af Ernst von Siemens Musikstiftung og Goethe-instituttet.

Værket af Kirstine Lindemann er støttet af Dansk Komponistforening & KODA Kultur.
Værket af Dorit Chrystler er bestillet af Heroines of Sound med støtte af Ernst von Siemens Stiftung.


Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .