spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The New Shit Showcase 2019

Afholdt event

The New Shit Showcase 2019

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

05 jan 2019 kl. 19:00 - 06 jan 2019 kl. 02:00

Beskrivelse

For sjette år i træk har metalbloggen Blastbeast.dk gravet ned i den frådende undergrund og fundet nogle af de mest friske og sultne metalbands frem til deres artikelserie ”The New S**t”!

Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal-/hård rock-undergrunden, spotter upcoming talenter og præsenterer i løbet af året seks dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gå-på-mod. Det er derfor ikke altid de mest afrundede og komplette bands, der præsenteres, men derimod de uslebne diamanter, der uden tvivl nok skal komme til at berige den danske metalscene i fremtiden.

Fokus ligger 100% på at give de præsenterede bands et ordentlig skub i ryggen, fordi Blastbeast.dk har kunne se, at potentialet og viljen er gigantisk. Opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, og bloggen har ikke tænkt sig at sænke farten!

Tidligere har navne som Bersærk, Woes, MØL, Baest, Svartmalm (FO), Morild, Ethereal Kingdoms og Grusom været præsenteret til The New S**t, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske metalscene?

Sammen med Sort Søndag på P6Beat, der lægger æter til alle bands og præsenterer deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København og Atlas i Aarhus, der lægger lækre lokaler til den årlige showcase, har konceptet båret frugt, både for metalmiljøet og for de deltagende bands.

Til januar kan følgende bands opleves. De sidste to bands bliver offentliggjort senere på året.

LINEUP:

 • Pudsige Herrer (pigtrådsrock)
 • (0) (eksperimental black/doom)
 • Drukner (doom/sludge)
 • Expatriated (progressiv/death)
 • TBA
 • TBA

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .