The New Shit Showcase - årgang 2020

Studiestræde 52, 1554 København
29 maj 2021 kl. 18:00 - 23:59

Efter en pause i 2019 er vi stærkt tilbage med en ny runde af The New Shit i 2020!

6 helt nye bands præsenteres i løbet af året på Blastbeast og som det er med traditioner betyder det, at I allerede NU skal sætte X ved d. 9 januar 2021 i jeres sorte kalender, for nytårskuren i Pumpehuset er tilbage. I stærkt samarbejde med Sort Søndag glæder vi os til at kunne præsentere The New Shit Showcase d. 9 januar 2021 i Pumpehuset.

Tidligere i The New Shit har I kunnet opleve så forskellige navne som Bersærk, Møl, Baest, Grusom og (0) inden de for alvor fik gang i deres karriere. Nu gør vi altså det hele igen efter en tiltrængt pause sidste år. Og hvorfor gør vi så det? Det er bestemt ikke uden grund. Vi kan mærke, at der igen er liv i den sprudlende undergrund. Flere af de navne, der var små i starten af 10’erne er nu vokset sig så store, at de selv kan stå på egne ben og fylde klubber, både her til lands og i udlandet. Tiden er rigtig til igen at dykke helt ned i undergrunden og lade nye og potentielle bands komme frem og få plads på scenerne herhjemme. Det er dét The New Shit handler om og som det har gjort siden projektet blev søsat tilbage i 2012 i tæt samarbejde mellem Blastbeast, Pumpehuset og Sort Søndag.

Indtil videre ser line-uppet således ud:
Cowards (dødsrock)
Lamentari (symfonisk black metal)
Demersal (screamo hardcore)
TBA
TBA
TBA


Særligt tilbud til Pumpehusets gæster
Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke