spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

The New Shit Showcase

Afholdt event

The New Shit Showcase

Fra DKK 90,00

Sted

Dato

06 jan 2018 kl. 19:00 - 07 jan 2018 kl. 02:00

Beskrivelse

For femte år i træk har metalbloggen blastbeast.dk rettet metaldetektoren mod den mørke undergrund og fundet nogle af tidens mest sultne og talentfulde upcoming metalbands. Sammen med Sort Søndag på P6Beat præsenterer blastbeast.dk under showcase-navnet The New Shit et tungt hold fra morgendagens danske metalscene lørdag den 6. januar 2018 i Pumpehuset.

Tidligere har navne som Bersærk, EVRA, Serpent’s Lair, Baest, Svartmalm og Grusom været præsenteret til The New Shit, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste kraftfulde spillere på den danske metalscene? Man kommer helt sikkert tættere på svaret til januar, hvor det indtil videre er Archives of Alaska, Wölfblood, Heathe og HIRAKI, der er er klar til at smadre Pumpehuset. De sidste to bands graver Blastbeasts lige nu efter.

The New Shit er et udstillingsvindue for de uslebne diamanter, der i fremtiden kommer til at berige den danske metalscene, og showcasen har år efter år været et publikumstilløbsstykke, hvor opbakningen har været vild og voldsom. Vi glæder os til endnu en heftig omgang.

LINEUP:

 • Archives of Alaska
 • Wölfblood
 • Heathe
 • HIRAKI

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .