The Ocean + LLNN

DKK 210,00

Sted

Dato

10 sep 2022 kl. 20:00 - 11 sep 2022 kl. 01:00

Beskrivelse

Der er en progressiv aften i vente, når det tyske metal-ensemble The Ocean spiller koncert i Pumpehuset den 10. september 2022.

The Ocean blev dannet af guitarist og sangskriver Robin Staps i begyndelsen af det nye årtusinde og fra dag et stod det klar, at her var der et unikt band. Samlet omkring en fælles vision om bundløs sonisk udforskning og en mærkbar tyngde har The Ocean lynhurtigt tilegnet sig et imponerende ry for at være bannerfører af uklart definerede, men ustoppelige post metal-bevægelse. Bandets liveoptrædener er altødelæggende og The Ocean er hurtigt blevet fast indhold på Europas store festivaler og har touret med navne som Mastodon, Mono, Cult of Luna, The Dillinger Escape Plan og mange flere.

Midt i denne globale pandemi sætter The Ocean sejl til at konkludere deres mest ambitiøse, altomfattende og spændende anstrengelse til dato. I 2018 udgav de ”Phanerozoic I: Palaeozoic”, som er første halvdel af et sublimt sammenhængende palæontologisk konceptalbum. Phanerozoic (på dansk phanerozoikum) er jordens nuværende geologiske æon, et æon der startede for 541 millioner år siden. Med andre ord et en musikalsk undersøgelse af jordens geologiske historie. Til efteråret 2020 udgiver The Ocean opfølgeren ”Phanerozoic II: Mesozoi | Cenozoi”. Albummet bliver mere eksperimentel og mere eklektisk med temposkift, beats og brug af elektroniske elementer.

Det er med det album i ryggen, at The Ocean graver dybt i Pumpehuset den 10. september. Med som support har de det lokale metalrumskib LLNN og hollandske Playgrounded. 

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .