spring til hovedindhold

The Orgelheimers - surf, beats, grooves, jazz & soul - FEST!

The Orgelheimers - surf, beats, grooves, jazz & soul - FEST!

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

08 jun 2024 kl. 21:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

https://www.youtube.com/watch?...

Det her beskrives bedst som FEST!

The Orgelheimers er musikkens svar på tandsmør - bare med orgel. På en bund af trommer og guitar smører The Orgelheimers et tykt lag orgel udover egne såvel som andres numre. Sidde-ned eller lyttekoncert bliver det ikke, når de spiller sig gennem en energisk blanding surf, beats, grooves, jazz og soul.  

Hvis ikke ovenstående giver særlig meget mening, kan disse citater måske opklare, hvad The Orgelheimers står for:

“Hvis du ikke kan lide orgel, er det fordi du ikke har hørt The Orgelheimers” - en eller anden på en eller anden vinbar.

“DE ER BINDEGALE!” - en ældre, meget begejstret herre allerede før en koncert på Kayak Bar

“4 vildt kiksede fædre, der har fået lov til at spille musik” - kvinde til en fest, der forsøgte at beskrive The Orgelheimers, uvidende om at hun talte til et af bandmedlemmerne.

“MERE ORGEL!!!”  -  citat: ALLE!

Mad:
Dagens gryde: Dejlig krydret gryderet, der serveres med ris, creme fraiche & pyntegrønt.

Køkkenet åbner 18.30 og lukker 20.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder