Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

THE POWERPLAY

eventet sluttede

THE POWERPLAY

Billetter fra DKK 130,00

Sted

Dato

23 sep 2017 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

H9 LIVE ER STOLTE AF, AT PRÆSENTERE THE POWERPLAY!


The Powerplay's historie startede i et lille øvelokale i Hellerup sidst i 80’erne, og kort efter dannelsen begyndte de at spille på flere af Københavns undergrundssteder som U-matic og Musik Loppen.

Gruppen fandt hurtigt et dedikeret stampublikum og deres popularitet kulminerede i 1991, da de vandt musikprisen 'Let’s Rock' i Trommen som bedste performing act. Med titlen fulgte også en kontrakt til indspilning af en plade i Werner studiet i København. Desværre, på grund af nogle meget triste omstændigheder, nåede bandet aldrig at indspille pladen og i 1992 standsede The Powerplay deres aktiviteter på ubestemt tid.

Efter 20 års dvale startede bandet op igen i 2012 med et par shows i Roskilde og Amsterdam, og påbegyndte endelig indspilningen af det album, som skulle have været udgivet i 1992.

På albummet er der både nyt materiale, mens der også er blevet plads til et par af de gamle 'klassikere' til glæde for de mange fans, der fortsat følger bandet.

The Powerplay blev oprindeligt grundlagt i en kælder i Hellerup København i 1987 af Simon Dalberg (Trommer), Erik Thomsen (Vokal), Kurt Lundgaard (Guitar) og Peter Gjedde (Keyboard) og siden udvidet med bassisten Philip Stricker.

TIDSPLAN:
Dørene åbner kl. 20.00
The Powerplay går på scenen kl. 20.30

BILLETPRISER:
Forsalg: 130 dkk
Dørsalg: 150 dkkLokation

Halmtorvet 9, Halmtorvet 9A, 1700 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .