THE POWERPLAY

23 sep 2017 kl. 20:00 - 22:00

Halmtorvet 9, Halmtorvet 9A, 1700 København V

H9 LIVE ER STOLTE AF, AT PRÆSENTERE THE POWERPLAY!


The Powerplay's historie startede i et lille øvelokale i Hellerup sidst i 80’erne, og kort efter dannelsen begyndte de at spille på flere af Københavns undergrundssteder som U-matic og Musik Loppen.

Gruppen fandt hurtigt et dedikeret stampublikum og deres popularitet kulminerede i 1991, da de vandt musikprisen 'Let’s Rock' i Trommen som bedste performing act. Med titlen fulgte også en kontrakt til indspilning af en plade i Werner studiet i København. Desværre, på grund af nogle meget triste omstændigheder, nåede bandet aldrig at indspille pladen og i 1992 standsede The Powerplay deres aktiviteter på ubestemt tid.

Efter 20 års dvale startede bandet op igen i 2012 med et par shows i Roskilde og Amsterdam, og påbegyndte endelig indspilningen af det album, som skulle have været udgivet i 1992.

På albummet er der både nyt materiale, mens der også er blevet plads til et par af de gamle 'klassikere' til glæde for de mange fans, der fortsat følger bandet.

The Powerplay blev oprindeligt grundlagt i en kælder i Hellerup København i 1987 af Simon Dalberg (Trommer), Erik Thomsen (Vokal), Kurt Lundgaard (Guitar) og Peter Gjedde (Keyboard) og siden udvidet med bassisten Philip Stricker.

TIDSPLAN:
Dørene åbner kl. 20.00
The Powerplay går på scenen kl. 20.30

BILLETPRISER:
Forsalg: 130 dkk
Dørsalg: 150 dkkForsalg

Salg lukket