spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Radar Post

Afholdt event

The Radar Post

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

09 mar 2018 kl. 20:00 - 10 mar 2018 kl. 05:00

Beskrivelse

At udvikle og raffinere et musikalsk udtryk tager tid, hvilket er lige præcis hvad sanger, multiinstrumentalist, komponist og producer Esben Svane har givet sig selv lov til i skabelsen af det nye album under aliaset The Radar Post. Modsat det selvbetitlede debutalbum fra 2015 er singer-songwriter-prædikatet ikke sådan lige at hæfte på ‘A Good Adjustment To Reality’. Et udspil med snarere en ”Deerhunter-møder-Radiohead”-vibe, som signalerer en tydelig progression i Svanes musikalske udtryk og vision.

Det netop udsendte album, har fået rosende ord med på vejen af bl.a. Rolling Stones Magazine og Intro Magazine syd for græsen, og i DK har blogs som Bands of Tomorrow og Good Bacause Danish rost The Radar Post personlige sangskrivning og legesyge produktioner i flotte vendinger.

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 21.00

➤ Forsalg: 60 kr.

➤ Entré i døren: 80 kr.

➤ Garderobe: 20 kr.

Lokation

HeadQuarters , Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .