Billetter DKK 80,00

Deltag med venner

”Det er ikke ofte, at livets ulidelige lethed bliver lydsat med så stor finesse på en dansk plade, som det er tilfældet med denne suite, med udsigt til både dybe indsigter og smarte one-liners.”

Sådan lyder ordene fra den garvede anmelder Jan Eriksen i hans 5-stjernede anmeldelse i POV International af The Reptones helt nye album – Painkillers & Wine - der med 4- og 5-stjernede anmeldelser i bl.a. Politiken, Weekendavisen og Morgenavisen Jyllands-Posten er blevet overordentligt godt modtaget i den danske presse.

The Reptones er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af folk-rock, der har vundet indpas i de senere år. Band blev dannet i København i 2011, og med kærlighed til klassiske dyder, hvor det meste er håndspillet, tager The Reptones udgangspunkt i et sammensurium af traditionelle genrer, der ofte går under fællesbetegnelsen americana.

På deres nye album ‘Painkillers & Wine’ er det danske alt. country/americana-ensemble The Reptones gået fra at være en kvintet, til at være en duo bestående af Bo Bech Arvin og Kim Heibon, som har arbejdet tæt sammen om de nye sange. Den nye konstellation har resulteret i en koncentreret sound med fokus på atmosfære, dynamik og nærvær, hvor de gode melodier og Bo Bech Arvins stærke vokal er i centrum på bandets nye sange.

Under indspilningerne allierede The Reptones sig med dansk indierocks nestor Nikolaj Nørlund (Niels Skousen, Jens Unmack, Ulige Numre m.fl.), som med sin produktion og mix har sat sit tydelige præg på albummets organiske og mellow lydbillede. Nørlund har fremelsket et stemningsmættet udtryk, der veksler mellem ro og anspændthed, og samarbejdet har været en positiv oplevelse for begge parter.

Bo Bech Arvin og Kim Heibon får denne aften i Islands Brygge Kulturhus selskab af Jakob Lund på bas. Her kan man se og høre trioen i en live-optræden af sangen ’Tried to be nice’ fra deres nye album ‘Painkillers & Wine’:

Fremførslen er taget fra en livestream fra Blågårds Apotek i København, der blev broadcastet direkte på Facebook onsdag den 6. maj 2020.

Netværk