The Savage Rose album release minikoncert

13 sep 2017 kl. 19:30 - 23:30

Halmtorvet 9, Halmtorvet 9A, 1700 København


H9 LIVE OG TARGET RECORDS ER STOLTE AF, AT PRÆSENTERE... THE SAVAGE ROSE RELEASE MINI-KONCERT. Entré er inkl. enten eksemplar af det nye album "Homeless" på CD eller LP, som det vil være muligt at få signeret af Annisette og resten af bandet efter koncerten. Kun 200 billetter til salg!

_________________________________________________________________________________________The Savage Rose fejrer i 2017 deres 50-års jubilæum, hvilket bl.a. markeres med et spritnyt album - 'Homeless', der følges op ad en stor Danmarks turné!Med Annisette i front for et hold af de fineste danske musikere gennem det seneste årti, beskriver hun det som "et organisk samspil, hvor sange og musik bevæger sig afsted i et levende samarbejde på en uforudsigelig musikalsk rejse".I forbindelse med det kommende album afholdes der release koncert på Halmtorvet 9 d. 13. september 2017, hvor man kan møde bandet i øjenhøjde.


The Savage Rose anno 2017 er:
Annisette (Vokal)
Naja Rosa Koppel (Kor)
Amina Carsce Nissen (Kor)
Palle Hjorth (Orgel)
Rune Kjeldsen (Guitar)
Jacob Haubjerg (Bas)
Anders Holm (Trommer)
Frank Hasselstrøm (Trombone og keys)_________________________________________________________________________________________
PRE-RELEASE:
Publikum får eksklusivt mulighed for at købe det nye album 'Homeless' to dage før releasedagen, og få albummet signeret af Annisette og resten af bandet.TIDSPLAN:
Dørene åbner kl. 19.30
The Savage Rose går på scenen kl. 20.00 (mini koncert)
Signing Session fra kl. 21.00 - 22.30
Afterparty fra kl. 22.30

Billet inkl. CD "Homeless"

Salg lukket


Billet inkl. LP "Homeless"

Salg lukket