The Scoops Støberihallen Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

The Scoops Støberihallen Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

23 sep 2022 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Danmarks bedste Rock'n'Roll showband - Ægte 50- 60- 70´er ROCK


Selv om vi er i et nyt årtusinde dukker 50èr numre stadig frem på hitlisterne. Numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede. For tiden ligger Elvis nr. 1 i USA, England og i andre lande med hittet "A little less conversation", og mange 50-60-70er numre dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære byfester og festivaler. Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

I året 1992 blev 50-60-70er showbandet The Scoops dannet Roberto Brasa og stortalentet Daniel Lindh som den unge Elvis. Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50-60-70er Rock n' Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog,  kontrabas, spidse sko - Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt - Tutti Frutti.Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King "Elvis Presley" benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge. The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste Rock n' Roll showband der ud over at "trykke den af" herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig. Herhjemme er det i løbet af de sidste mange år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV.

Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage i tiden   www.thescoops.dk 

Arrangør

Selv om vi er i et nyt årtusinde dukker 50èr numre stadig frem på hitlisterne.

Numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede.

For tiden ligger Elvis nr. 1 i USA, England og i andre lande med hittet "A little less conversation", og mange 50-60-70er numre dukker

op og bliver spillet igen og igen på de populære byfester og festivaler.

Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

I året 1992 blev 50-60-70er showbandet The Scoops dannet Roberto Brasa og stortalentet Daniel Lindh som den unge Elvis.

Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50-60-70er Rock n' Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. The Scoops er i dag

som direkte hentet med en tidsmaskine med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog,  kontrabas,

spidse sko - Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt - Tutti Frutti.Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King "Elvis Presley"

benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.

The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan

entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan.

Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste Rock n' Roll showband der ud over at "trykke den af" herhjemme, også

har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig.

Herhjemme er det i løbet af de sidste mange år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV.

Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage i tiden   www.thescoops.dk 

tjek linke og se The Scoops Live 

Lokation

Støberihallen Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .