spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Tarantino Twist Show

Afholdt event

The Tarantino Twist Show

Fra DKK 250,00

Beskrivelse

The Tarantino Twist Show

The Tarantino Twist Show er en hyldest til Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og ikke mindst de mange udødelige soundtracks. Kender du ikke filmene på forhånd, så kender du helt sikkert den ikoniske musik: Little Green Bag, Stuck In The Middle With You, Coconut, After Dark, Django , Who Did That To You, Jungle Boogie og mange, mange flere.

The Tarantino Twist Show inviterer indenfor i en støvet flække med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer.

Et sted, hvor du ikke bare kommer for at se et show, men for at mærke trommehinderne vibrere, hjertet hamrer og tequilaen river i halsen. Hvor der er lig i lasten, fare i blodet og ild i guitaren. Hvor stemningen er høj, moralen er lav og de fremmede i baren er dine nye bedste venner.

Med Tarantino Twist Show får du alt det og mere til. De er øreelskende livemusik, sved på panden og forførende performere i verdensklasse. Så glæd dig til de fedeste sange, scener, karakterer og bidende oneliners og dialoger fra dine yndlingsfilm, som du aldrig har fået dem før.

Arrangør

Skal du afholde en koncert – så kan MusicBooking hjælpe dig med at finde den helt rette musik, der får det hele til at spille!

Vi står klar til at hjælpe dig med at få lavet den bedste koncert – vi kan klare koncerter i alle størrelser. Vores speciale er coverbands, der hovedsageligt spiller 60’er musik, men vi har også originale kunstnere såsom Troels Trier. Vi dækker de fleste genre og er altid klar på mere.

Lokation

Farvergården 7, 5000 Odense, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .