The Tarantino Twist Show ★ Silkeborg, DK

Bindslevs Pl. 6, 8600 Silkeborg
21 nov 2020 kl. 20:00 - 22:00
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Vov dig ind i et vanvittigt univers som er lige dele koncert og cabaret befolket med mad dogs og good-looking gals, hvor livet er en blodig fest spækket med tequila, bare damer og duften af testosteron. 

Drømmer du om en dance-off med Vincent Vega, beskidte drinks serveret af Santanico Pandemonium eller vil du bare gerne (gen)opleve glade minder og fede soundtracks fra Quentin Tarantinos sprøde dystopiske filmunivers så kig forbi til et sansebombardement der brænder sig fast på nethinden. 
The Tarantino Twist Show garanterer fuld smadder på Fenderen, forførende femme fatales og rigelige mængder galskab i de rette doser.  "Oooh - that's a Bingo!"

Django and the Suckerpunch Surfband (g/b/tr) leverer det musikalske soundtrack og puster liv i lyden fra 60’ernes fjerne arkiver med instrumental Surf ’n’ Western fra den californiske guitarrockbølge. Med stålsat vilje og mandsmod affyrer de målrettede riffs og musikalske salver mod alt, der bevæger sig. En perlerække af performere og sangere pryder scenen: Samara ’Saint Sam’ Bahrami - Scarlett Blixen - Hetty Hertz - Mr. White og mange flere der leverer et show fyldt med overraskelser og store armbevægelser, hvor stemningen er lige så høj som moralen er lav! 

SPECIAL GUEST: Mike 'The Sexican' Hecchi

eventet sluttede

The Tarantino Twist Show ★ Silkeborg, DK

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke