The Undertones

Studiestræde 52, 1554 København
22 maj 2022 kl. 19:00 - 23:59
Billetter DKK 260,00
Billetter DKK 260,00

Billetsalget starter d. 27. maj kl. 10.00.

Det er årtier siden de sidst var her, men nu besøger The Undertones endelig Skandinavien igen! I foråret 2022 kommer bandet til Sverige og Danmark med "It´s Gonna Happen Tour" med fem koncerter, hvoraf den ene går ned i København d. 22. maj. 

The Undertones blev dannet i 1976 af fem teenagevenner fra Derry, Nordirland. Debutsinglen "Teenage Kicks" kom ud i 1978 og er i dag en vaskeægte popklassiker. Det blev efterfulgt af en optræden i Top of the Pops, og bandet fik snart herefter deres store gennembrud. I løbet af de næste par år udgav de en lang række succesrige singler og album. Titler som "Jimmy Jimmy", "Here comes the Summer", "You got my Number" og "My Perfect Cousin" er stadig elskede pop-perler fra den sene punk- og new wave-æra.

Efter at sanger Feargal Sharkey forlod bandet i 1983, opløstes The Undertones i samme år. De blev imidlertid gendannet i 1999 til hvad der skulle være en midlertidig koncert, men resulterede i to splinternye (og kritikerroste) album, genudgivelser af deres tidlige materiale i en vinylkasse og flere turnéer.

The Undertones består i dag af de originale medlemmer John O'Neill, Damian O'Neill, Billy Doherty og Michael Bradley samt sanger Paul McLoone, der tiltrådte i 1999. 

I forbindelse med turnéen udgives de to album, de udgav efter genforeningen, også for første gang på vinyl som et opsamlingsalbum under titlen "Dig what you need".

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke