spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

The Undertones + Hugh Cornwell

Afholdt event

The Undertones + Hugh Cornwell

Fra DKK 340,00

Beskrivelse

Det er årtier siden de sidst var her, men nu besøger The Undertones endelig Skandinavien igen! I foråret 2023 kommer bandet til Sverige og Danmark med "It´s Gonna Happen Tour" med fem koncerter, hvoraf den ene går ned i København d. 30. april 2023. Med som special guest er ingen ringere end Hugh Cornwell, der var en af de bærende kræfter i new wave-gruppen The Stranglers storhedstid.

The Undertones blev dannet i 1976 af fem teenagevenner fra Derry, Nordirland. Debutsinglen "Teenage Kicks" kom ud i 1978 og er i dag en vaskeægte popklassiker. Det blev efterfulgt af en optræden i Top of the Pops, og bandet fik snart herefter deres store gennembrud. I løbet af de næste par år udgav de en lang række succesrige singler og album. Titler som "Jimmy Jimmy", "Here comes the Summer", "You got my Number" og "My Perfect Cousin" er stadig elskede pop-perler fra den sene punk- og new wave-æra.

Efter at sanger Feargal Sharkey forlod bandet i 1983, opløstes The Undertones i samme år. De blev imidlertid gendannet i 1999 til hvad der skulle være en midlertidig koncert, men resulterede i to splinternye (og kritikerroste) album, genudgivelser af deres tidlige materiale i en vinylkasse og flere turnéer.


The Undertones består i dag af de originale medlemmer John O'Neill, Damian O'Neill, Billy Doherty og Michael Bradley samt sanger Paul McLoone, der tiltrådte i 1999. I forbindelse med turnéen udgives de to album, de udgav efter genforeningen, også for første gang på vinyl som et opsamlingsalbum under titlen "Dig what you need".

Hugh Cornwell
Cornwell var sanger og guitarist i The Stranglers fra bandets start i 1974 til de stoppede i deres daværende form i 1990. Cornwell og The Stranglers står bag store hits som "Golden Brown", "No More Heroes" og "Always The Sun" og mange flere. Allerede i The Stranglers-tiden havde Cornwell gang i sit soloprojekt og har i efteråret 2022 udgivet sit 10. album "Moments of Madness". Det er den musik og hits fra The Strangles-bagkataloget, vi kommer til at høre i Pumpehuset.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .