spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

THE WALK OF JOY - Genfind din begejstring og livskraft

Afholdt event

THE WALK OF JOY - Genfind din begejstring og livskraft

Fra DKK 597,00

Beskrivelse

21 dages online-forløb, hvor vi sammen genfinder din livskraft og begejstring.

Hvad gør du, når alt omkring dig er gået i stå?

Trækker du dig tilbage og håber på bedre tider, eller tager du imod invitationen fra livet?

Vi sætter fuldt blus på den indre rejse. Faktisk kan man booste den i en sådan grad, at det nærmest kan føles som champagnebobler i blodet. Og lige nu er timingen er perfekt. Måske vil du tage den sammen med os?

De næste 21 dage sætter vi skub i livsglæden og begejstringen – den livskraft, der kommer indefra og som er tilgængelig i dig – hele tiden. Det er den, der trækker dig op på en højere frekvens og giver dig styrke og energi – og det er den, der er fundamentet for de ydre forandringer, der vil ske i din tilværelse.

Livet er sjovt – det må vi aldrig glemme. Det er meningen, at det skal føles let. Så hvad skal der til, for at du mærker letheden, der er tilgængelig, lige nu?

21 dages fælles challenge

Lad os sammen gå ind i at fokusere 100 procent på det, som vi ønsker, skal vokse i livet og se, hvilke forandringer vi kan skabe på bare 21 dage.

Disse 21 dage arbejder vi med;

  •       dine sanser
  •        glæde  
  •        nydelse
  •        skaberkraft
  •        bøn
  •        affirmationer
  •        overgivelse/tillid
  •        taknemmelighed
  •        tankens kraft

Gennem overgivelse og tillid til, at livet elsker dig, arbejder vi sammen med at skabe det indre landskab, som er fundamentet for et liv, der er fyldt med taknemmelighed, glæde, flow og bliss.

Med konkrete øvelser og refleksioner trænes du i bevidst lederskab af dine tanker. 

Du forbinder dig til den dybe følelse af bliss, der opstår, når du bare ved, i hver en celle af din krop, at du er på rette kurs og har tillid til livet. 

21 dage med din personlige bøn

Bliv bevidst om bønnens hemmelige skaberkraft og find den, der passer til dig

Bønnens skaberkraft er enorm. Succesfulde mennesker, kunstnere, læremestre og tænkere har kendt til bønnens hemmelighed siden tidernes morgen. 

Måske har du allerede én, du bruger, når udfordringer blokerer dig eller livet føles tungt? 

Bøn kan bruges til at bane vejen for at lade mirakler ske. I løbet disse 21 dage fokuserer vi på din personlige bøn. Hvordan skal den lyde, så du sætter skub i de rette bevægelser – dem der går fra dit inderste og ud i verden. 

Du får

  • 2 online workshops med Nana Askov og Kisser Paludan, hvor der bliver mulighed for at dele, stille spørgsmål og give hinanden gensidigt sparring.
  • Adgang til en lukket facebookgruppe 
  • 6 små online kurser med træning og øvelser i; Taknemmelighed, Tankens kraft, Bliss, glæde, sanser & nydelse, Bønnens kraft og transformerende affirmationer, Skaberkraft/livskraft, Selvkærlighed & glæde
  • Fælles træning med 21 daglige inspirationer, refleksioner eller øvelser

Undervisere:

Dette kursus afholdes af Kisser Paludan, spirituel lærer, forfatter og psykolog & Nana Askov, underviser og coach, forfatter og journalist.

Læs mere på 

Kisserpaludan.dk & Nanaaskov.dk

Arrangør

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .