The White Album

12 sep 2018 kl. 19:30 - 21:00

Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense


The White Album

Den hjertevarme trio er kendt for deres sarte lydbilleder, der emmer af nordisk melankoli og dyb lyrik. Og så er de kendt for bandmedlemmernes imponerende skægpragt.

The White Album skaber en særlig sjælefuld stemning til deres koncerter. Glæd dig til en bevægende kirkekoncert med rustikke og hjertelige numre.

Den danske folk-trio består af bedstevennerne Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø, som i efteråret 2010 drog i sommerhus for at begynde at skrive musik. Efter mange års tro tjeneste i forskellige bands fandt de tre sammen endelig et udtryk, der tillod dem at skrive musik ligeså rendyrket og personlig, som mange af deres tidløse inspirationer såsom The Beatles, Simon & Garfunkel og Neil Young. Det er også den klassiske 1968-udgivelse fra Beatles, The White Album opkalder sig efter.

Da trioen i 2011 debuterede med den digitale udgivelse ”The Album” høstede de stor anerkendelse i USA og gik direkte i top-5 hos den amerikanske radiostation NPR 2. Året efter udkom EP’en ”Conquistador” til stor medieros både i udlandet og herhjemme, og Soundvenue gav udgivelsen 5 stjerner.

I 2014 gik den ultimative drengedrøm i opfyldelse, da The White Album udgav deres debutalbum ”The Quiet Strum” på det legendariske Beatles-label Parlophone.

The White Album er nomineret til Odense Live Prisen 2018.

Billet

Salg lukket