Thesalon om naturfortryllelse og klimaforandringer

eventet sluttede

Thesalon om naturfortryllelse og klimaforandringer

Sted

Dato

03 apr 2022 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Søndag 3. april inviterer vi i forlængelse af forårets udstilling til thesalon med caféens egen fortolkning af en engelsk afternoon tea i kombination med oplæg fra antropolog Cecilie Rubow om fortryllende naturoplevelser i lyset af klimaforandringerne.

Vi lever i en tid, hvor vi på den ene side for alvor skal nå ind til en dybere forståelse og erkendelse af, at vi er afhængige af naturen. Både fordi vi selv er en central del af den, og fordi den er vores eksistensgrundlag. Vores forhold til naturen bæres ofte af to yderpunkter: Vores begejstring og hyldest til alt det skønne, der omgiver os, og så den alvorstunge skygge, som samtidig maner til øget bevidsthed om biodiversitet og bæredygtighed i forhold til klimaforandringerne.

​På den ene side altså øjeblikke af naturfortryllelse, som alle kender til, men som vi ofte ikke har ord til at beskrive. En mørk himmel dækket af stjerner, en solnedgang, havets brusen, et tæppe af hvide anemoner i skovbunden. Naturen er over alt omkring os og i os, og alligevel behandler vi jorden, som var den en ting sat i verden for vores fornøjelses skyld.

​Det er i dette spændingsfelt, vi har inviteret antropologen Cecilie Rubow til at hjælpe os med at skabe nye billeder og fortællinger, som skal gøre os klogere på at være i et felt af modstridende holdninger, politiske scenarier og hverdagslivets logikker.

​Som altid til vores thesaloner har Café Gammelgaard været i det kreative hjørne og sammensat en fristende tallerken, der både vil byde på sødt og salt og det syrlige derimellem. Forårets friske bær vil sætte sit præg på fortolkningen denne gang, og mon ikke den klassiske valnøddelagkage frit efter Svinkløv Badehotel også vil finde vej til din tallerken?

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

----

Arrangementet er en del af vores retrospektive udstilling med Bodil Brems' mangeårige praksis ledsaget af værker fra Cecilia Westerberg og Marie Rømer Westh (coverfoto).

Udstillingen er støttet af 15. Juni Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Statens Kunstfond & Toyota Fonden.

Arrangør

Lokation

Gammelgaard Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .